Δύο ληστείες σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα στη Χαλκίδα

Δύο ληστείες σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα στη Χαλκίδα
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας Eurokinissi

Πέντε δράστες εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ ακινητοποιώντας τον φύλακα και στην συνέχεια διέρρηκαν ένα δεύτερο.

Σε σούπερ – μάρκετ στη Δροσιά Χαλκίδας, χτύπησαν τα ξημερώματα πέντε άγνωστοι δράστες με σκοπό τη ληστεία.

Οι δράστες επιχείρησαν στις 4:10’ τα ξημερώματα φθάνοντας στην περιοχή με ένα κλεμμένο ΙΧ χωρίς πινακίδες. Ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας το «σεκιουριτά» και ξεκίνησαν προσπάθειες αφαίρεσης του χρηματοκιβωτίου χωρίς αποτέλεσμα. Μισή ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο η υπεύθυνη του καταστήματος την οποία επίσης ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας και διέφυγαν  χρησιμοποιώντας και το αυτοκίνητό της.

Λίγο πιο κάτω στις 4:48′ πμ οι ληστές βρήκαν ένα φούρνο, από όπου αφαίρεσαν το ποσό των 150 ευρώ, ενώ στο δρόμο τους βρέθηκε και ένα ακόμη σούπερ – μάρκετ, το οποίο και διέρρηξαν σπάζοντας την κεντρική θύρα με βαριοπούλα. Από κει κατάφεραν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 3.000 ευρώ. Μάλιστα για τη διπλή αυτή “επιχείρηση”  (φούρνος – σούπερ μάρκετ) οι δράστες χωρίσθηκαν σε ομάδες!

Τελικά και παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας οι δράστες κατάφεραν να κινηθούν χωρίς να εντοπιστούν στις επαρχιακές οδούς και φέρεται να εγκατέλειψαν τα οχήματα που χρησιμοποίησαν στο 6ο χμ του δρόμου Θήβας – Μουρικίου, όπου και τους έβαλαν φωτιά.

Μάλιστα στο σημείο βρέθηκαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και έξι πυροσβέστες που προχώρησαν στην κατάσβεση.

Για την υπόθεση την προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα