Nεκροί στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας η μητέρα και ο αδερφός του Παναγιώτη Μαυρίκου

Nεκροί στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας η μητέρα και ο αδερφός του Παναγιώτη Μαυρίκου
Το αυτοκίνητο που έπεσε στην θάλασσα στον Μώλο Δραπετσώνας μετά την ανάσυρσή του Eurokinissi

Το αυτοκίνητο έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας το μεσημέρι της Τετάρτης. Οι σοροί ανασύρθηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Οι σοροί δύο ατόμων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, εντοπίστηκαν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο, που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το σημείο που πέρασε και έπεσε στη θάλασσα η μητέρα και ο αδερφός του Παναγιώτη Μαυρίκου Eurokinissi

 

Οι σοροί, σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό ανήκουν στην μητέρα και τον αδερφό του Παναγιώτη Μαυρίκου και ανασύρθηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών. Η επιβεβαίωση των στοιχείων τους θα γίνει από το Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και θα διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή.

Το αυτοκίνητο που έπεσε στην θάλασσα στον Μώλο Δραπετσώνας μετά την ανάσυρση του οχήματος Eurokinissi

 

Το ΙΧ εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα σε βάθος 32 μέτρων.

Το σημείο που πέρασε και έπεσε στη θάλασσα η μητέρα και ο αδερφός του Παναγιώτη Μαυρίκου Eurokinissi

 

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι το αυτοκίνητο είχε κυριολεκτικά “κολλήσει” πίσω από ένα φορτηγό ώστε να περάσει τον χώρο που η πρόσβαση είναι περιορισμένη. Αφού πέρασαν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα έπεσαν στη συνέχεια στην θάλασσα. Στο αυτοκίνητο ήταν και ο σκύλος της οικογένειας ο οποίος κατάφερε να σωθεί.

Το σκυλάκι της οικογένειας που σώθηκε στον Μώλο Δραπετσώνας Eurokinissi

 

Ο Θάνατος Μαύρικου

Το Ιούνιο του 2016, ο Παναγιώτης Μαυρίκος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητό του και ενώ κινούνταν στην Αττική Οδό.

Το καμμένο αυτοκίνητο από το οποίο ανασύρθηκε νεκρός ένας άνδρας στην Αττική Οδό, την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, στο ύψος του Ηρακλείου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα και εννέα πυροσβέστες, οι οποίοι κατέσβεσαν τη φωτιά και ανέσυραν νεκρό τον οδηγό. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Η νεκροψία-νεκροτομή που από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών, έδειξε ότι ο θάνατός του οφείλεται καθαρά στην πυρκαγιά και ήταν εν ζωή όταν ξέσπασε η φωτιά αφού εισέπνευσε καπνό και οι πνεύμονές του είχαν υποστεί εγκαύματα…

Μήνυση από την οικογένεια για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ’ αγνώστων

Λίγη ώρες αργότερα ο δικηγόρος και φίλος του εκδότη, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος διατηρούσε σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο, καθώς το χρησιμοποιούσε κυρίως η σύζυγός του και επέβαιναν τα παιδιά του, ενώ επίσης το όχημα είχε πολύ εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας και ήταν μηχανικά ελεγμένο.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, υποβλήθηκε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ’ αγνώστων, προκειμένου να μπορέσει η οικογένεια να ορίσει πραγματογνώμονες και τεχνικούς συμβούλους.

Αναφορικά με το σενάριο της δολιοφθοράς, σημείωσε ότι ο εκδότης είχε επιλέξει να αναδεικνύει και να ονομάζει συμπεριφορές παράνομες πολιτικών, επιχειρηματιών και άλλων παραγόντων και κατά συνέπεια “είχε πάρα πολλούς εχθρούς”. “Ήταν πάντοτε ανήσυχος”, πρόσθεσε, ωστόσο είχε επιλέξει να μην έχει σωματοφύλακες ή οδηγούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα