Σαρωνίδα: ΕΔΕ για οδηγό αστικού λεωφορείου που έδωσε το τιμόνι σε 15χρονη – Βίντεο ντοκουμέντο

Σαρωνίδα: ΕΔΕ για οδηγό αστικού λεωφορείου που έδωσε το τιμόνι σε 15χρονη – Βίντεο ντοκουμέντο
Λεωφορείο (Αρχείο) eurokinissi

Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος οδηγού λεωφορείου, ο οποίος έδωσε το τιμόνι σε ένα 15χρονο κορίτσι σε δρομολόγιο στη Σαρωνίδα. Δείτε το βίντεο.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση πρόκειται να διεξαχθεί σε βάρος οδηγού ΚΤΕΛ που πραγματοποιούσε αστικό δρομολόγιο στη Σαρωνίδα, βάση της σύμβασης με τον ΟΑΣΑ, ο οποίος φέρεται να έδωσε το τιμόνι του λεωφορείου σε μία 15χρονη κατά τη διάρκεια του δρομολογίου.

Σε σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο TikTok από την ανήλικη, το οποίο μετέδωσε ο Alpha, ακούγεται ο οδηγός να δίνει οδηγίες στην 15χρονη η οποία καθόταν στο τιμόνι, ενώ μέσα στο όχημα υπάρχουν τουλάχιστον δύο επιβάτες, καθώς και μία άλλη κοπέλα που καταγράφει με το κινητό την 15χρονη.

Το περιστατικό έχει λάβει χώρα βραδινές ώρες στην περιοχή της Σαρωνίδας όπου εκτελούν δρομολόγια του ΟΑΣΑ μισθωμένα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Ο οδηγός του λεωφορείου, που εξακολουθεί να πραγματοποιεί δρομολόγια στην περιοχή της Σαλαμίνας, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, σημείωσε για το βίντεο ότι δεν είναι αυτός που φαίνεται να επιτρέπει αυτό το αυτοσχέδιο μάθημα οδήγησης.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είναι αυτός που έδινε οδηγίες στη νεαρή μαθήτρια, αλλά απλά ακούγονται οι φωνές των κοριτσιών να μιλούν πίσω από το κάθισμά του.

«Δεν είμαι εγώ αυτός που φαίνεται στο βίντεο, οδηγώ εγώ. Αυτό έχει γίνει μοντάζ», είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός, ο οποίος συμπλήρωσε πως δεν είχε παρόμοιο ντύσιμο με εκείνο που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο. «Σε αυτή τη φάση δεν είμαι εγώ, αυτό το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ», επανέλαβε ο οδηγός.

Από την πλευρά του ΟΑΣΑ δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα