Έδεσα: 21χρονος πυροβόλησε τον πατέρα του μετά από καβγά

Έδεσα: 21χρονος πυροβόλησε τον πατέρα του μετά από καβγά
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το πρατήριο καυσίμων που διατηρεί η οικογένεια. Σύμφωνα με γείτονες ήταν πολύ συχνό φαινόμενο οι έντονοι τσακωμοί ακόμα και οι χειροδικίες ανάμεσα σε γιο και πατέρα.

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσας, ένας 21χρονος, ο οποίος νωρίτερα πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 53χρονο πατέρα του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα – προανάκριση, μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, ο 21χρονος αρχικά πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια προς το μέρος του πατέρα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά από τα σκάγια, που τον βρήκαν στο χέρι, την κοιλιακή χώρα και το υπόλοιπο σώμα.

Το περιστατικό έγινε έξω από το πρατήριο καυσίμων που διατηρεί η οικογένεια στην Έδεσσα και σύμφωνα με γείτονες ήταν πολύ συχνό φαινόμενο οι έντονοι τσακωμοί ακόμα και οι χειροδικίες ανάμεσα σε γιο και πατέρα

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον. Κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο και 41 κυνηγετικά φυσίγγια. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα