Σύλληψη οπαδού για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-Μπάγερν Μ. Κ19. Βρήκαν όπλα στο σπίτι του

Σύλληψη οπαδού για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-Μπάγερν Μ. Κ19. Βρήκαν όπλα στο σπίτι του
Μερικά από τα ευρήματα στο σπίτι του συλληφθέντα. Ελληνική Αστυνομία

Πρόκειται για 31χρονο Έλληνα, στην οικία του οποίου βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο-Παράλληλα, από την Ασφάλεια πραγματοποιήθηκαν έφοδοι σε τρεις συνδέσμους φιλάθλων σε Πειραιά, Καλλιθέα και Πετράλωνα

Ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ένας από τους δράστες της χθεσινής επίθεσης σε βάρος φιλάθλων της Μπάγιερν κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικής συνάντησης με την ομάδα νέων του Ολυμπιακού, για την Youth league, στο προπονητικό κέντρο Ρέντη, ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για 31χρονο Έλληνα, στην οικία του οποίου σε περιοχή της Αττικής πραγματοποιήθηκε έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας κατασχέθηκαν πιστόλι και γεμιστήρα, 50 φυσίγγια, 2 μάσκες κάλυψης προσώπου τύπου fullface (υφασμάτινη και πλαστική), 10 φωτοβολίδες χειρός, 2 ράβδοι (μεταλλική και ξύλινη), 3 πτυσσόμενους μεταλλικούς σουγιάδες, 4 κυλινδρικές συσκευασίες πυροτεχνημάτων, 3 πακέτα πυροτεχνημάτων, 59 κροτίδες, 3 usb και 2 κάρτες μνήμης, 2 κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες sim.

Η πινακίδα σε ένα από τα μηχανάκια των δραστών ήταν το πρώτο στοιχείο που ακολούθησαν οι Αρχές για να μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη του 31χρονου. Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε τρεις συνδέσμους φιλάθλων σε Πειραιά, Καλλιθέα και Πετράλωνα. Σε δύο από τους οποίους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ξύλινα κοντάρια, 2 μεταλλικές ράβδοι, 2 μαχαίρια, μία μάσκα κάλυψης προσώπου, 8 φωτοβολίδες χειρός και αντιασφυξιογόνος μάσκα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα