Έφοδος στο Εφετείο: “Έχω μετανιώσει, ζητώ συγγνώμη”, λέει ο πρώην παίκτης reality

Έφοδος στο Εφετείο: “Έχω μετανιώσει, ζητώ συγγνώμη”, λέει ο πρώην παίκτης reality
Εισβολή άνδρα στο Εφετείο Αθηνών INTIME

Στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί οδηγήθηκε ο πρώην παίκτης reality που εισέβαλε στο Εφετείο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο 34χρονος είναι ταραγμένος και ταλαιπωρημένος.

Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο παραμένει ο συλληφθείς τραγουδιστής και πρώην παίκτης ριάλιτι, ο οποίος εισέβαλε το πρωί το Σαββάτου στο Εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητο του, όπου και βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, χρήματα αλλά και ένα όπλο.

Σήμερα, Δευτέρα, τον επισκέφτηκε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, όπου και είχε προγραμματισμένη συνάντηση μαζί του, αφού αύριο θα περάσει από τον Ανακριτή.

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος του η συνάντηση μαζί του ήταν λίγο δύσκολη, αφού ο ίδιος είναι αρκετά ταραγμένος και ταλαιπωρημένος μετά από όλο αυτό που έχει συμβεί. Μάλιστα σε ερώτημα μας για το εάν ο εντολέας του θέλει να πει κάτι, ο ίδιος μετέφερε την απάντησή του 34χρονου αποκλειστικά στο GRTimes.gr. “Έχω μετανιώσει για όλα, ζητώ συγγνώμη από όλους“.

“Αμίλητος και φοβισμένος ο 34χρονος”

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του που μιλά στο GRTimes.gr (υπάρχει και σχετική αποκλειστική τηλεφωνική δήλωση), αυτό που αναμένει τώρα ο 34χρονος είναι να δώσει τις εξηγήσεις του στον Ανακριτή. “Θα προσκομιστούν όλες οι αποδείξεις που θα επιβεβαιώσουν τον ισχυρισμό της υπεράσπισης σχετικά με την νομιμότητα των χρημάτων“, καταλήγει ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version