'Έφυγε' από τη ζωή ο Μίλτος Παπαποστόλου

'Έφυγε' από τη ζωή ο Μίλτος Παπαποστόλου

Σε ηλικία 82 ετών "έφυγε" από την ζωή ο Μίλτος Παπαποστόλου ο οποίος στο παρελθόν είχε κάνει σπουδαία καριέρα στην ΑΕΚ ενώ στη συνέχεια είχε διατελέσει και προπονητής ενώ είχε περάσει και από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος

Μια μεγάλη μορφή της ιστορίας της ΑΕΚ και όχι μόνο αλλά εν γένει του ελληνικού ποδοσφαίρου "έφυγε" από την ζωή την Πέμπτη (2/2). Ο Μίλτος Παπαποστόλου δεν είναι πλέον ανάμεσα μας και βύθισε στο πένθος όλη την "κιτρινόμαυρη" οικογένεια.

Ο Παπαποστόλου είχε υπάρξει παίκτης και προπονητής της ΑΕΚ όπως επίσης και προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Η ανακοίνωση από πλευράς "κιτρινόμαυρων" ανέφερε:

Μία από τις μεγάλες μορφές στην ιστορία της ΑΕΚ έφυγε σήμερα από τη ζωή και η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια θρηνεί την απώλειά του.

Ο Μίλτος Παπαποστόλου, γεννημένος το 1935 στην Ομβριακή Φθιώτιδας, αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας για έξι σεζόν (1959-65), υπήρξε μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας του 1963, ενώ διετέλεσε για ενάμισι χρόνο προπονητής της ΑΕΚ από τα μέσα της περιόδου 1979-80 μέχρι και την ολοκλήρωση της περιόδου 1980-81 σε συνολικά 43 αγώνες πρωταθλήματος.

Διετέλεσε για τέσσερα χρόνια προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου των Ελλήνων προπονητών ποδοσφαίρου.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, διοίκηση, παλαίμαχοι, ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στον γιο του, Ντίνο, που διετέλεσε στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ.

Πηγή: sport24.gr

SHARE:

24Media Network