Εφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη

Εφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη
Ο Σταύρος Παντελίδης Haris Lebidakis / Twitter

Πέθανε ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος, μετά από περιπέτεια με την υγεία του.

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ του Σαββάτου (4/3) ο Σταύρος Παντελίδης, πατέρας του Παντελή Παντελίδη, επτά χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του.

Την είδηση ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στο Twitter, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με την οικογένεια Παντελίδη, γράφοντας:

«Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο πατέρας του του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος. Νοσηλευόταν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, το μικρότερο παιδί της οικογένειας, είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες στον ΑΝΤ1 για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του

«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά» είχε πει ο νεαρός τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα