Έγκλημα στην Πετρούπολη: Ποινή κάθειρξης 5 ετών για τη 19χρονη και 12 ετών για τη μητέρα της

Έγκλημα στην Πετρούπολη: Ποινή κάθειρξης 5 ετών για τη 19χρονη και 12 ετών για τη μητέρα της
Απολογία 19χρονης και 54χρονης μητέρας σε ανακριτή και εισαγγελέα για την υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη Eurokinissi

Το δικαστήριο κήρυξε ένοχη την 19χρονη για το αδίκημα της παιδοκτονίας, ενώ η μητέρα της τιμωρήθηκε για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό στις γυναίκες.

Σε ποινή κάθειρξης 5 ετών καταδικάστηκε η 19χρονη η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε το νεογέννητο παιδί της τον Φεβρουάριο του 2018. Το δικαστήριο κήρυξε την κατηγορούμενη ένοχη για το αδίκημα της παιδοκτονίας, μετατρέποντας την κατηγορία από ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Ποινή κάθειρξης 12 ετών επιβλήθηκε στη μητέρα της 19χρονης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Και οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες καθώς τους χορηγήθηκε αναστολή στην έφεση, ενώ δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Τέλος το δικαστήριο όρισε και για τις δυο γυναίκες τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη σκότωσε το παιδί της λίγα λεπτά αφού το έφερε στη ζω’ή. Η μητέρα της υποστήριζε ότι δεν είχε καταλάβει ότι η κόρη της ήταν έγκυος, παρά μόνο τη στιγμή που την είδε στο μπάνιο του διαμερίσματός της το Φεβρουάριο του 2018.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα