Σοκ στο Ηράκλειο: Χτύπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του

Σοκ στο Ηράκλειο: Χτύπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Ενας 42χρονος φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του με ξύλικο αντικείμενο σε γειτονιά στο κέντρο του Ηρακλείου.

Νέο έγκλημα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου με δράστη έναν άνδρα που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα σε γειτονιά στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένας 42χρονος άνδρας πήρε ένα ξύλινο αντικείμενο και χτύπησε τη μητέρα του με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να προσφέρουν καμία απολύτως βοήθεια στην άτυχη γυναίκα.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που κλήθηκαν εντόπισαν και συνέλαβαν τον 42χρονο μητροκτόνο ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 42χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο

Σύμφωνα με το cretalive, γύρω στις 12.30, δράστης και θύμα φέρεται να είχαν λεκτικό επεισόδιο. Μάλιστα γείτονες άκουσαν φωνές από την οικία της άτυχης ηλικιωμένης και έσπευσαν στο σημείο για να δουν τι είχε συμβεί.

Τότε ήταν που αντίκρισαν τον γιο της 72χρονης μέσα στα αίματα και την άτυχη γυναίκα σε άθλια κατάσταση στο υπνοδωμάτιο με χτυπήματα σε όλο της το σώμα και το κεφάλι.

Δράστης και θύμα έμεναν σε διαφορετικά σπίτια ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν το έγκλημα φέρεται να προηγήθηκε καυγάς του 42χρονου με την σύζυγό του, με τον ίδιο να αποχωρεί από το σπίτι όπου διέμενε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα