Αχαΐα: Έμαθε ότι είχε σχέση με τη γυναίκα του και τον σκότωσε με 30 μαχαιριές

Αχαΐα: Έμαθε ότι είχε σχέση με τη γυναίκα του και τον σκότωσε με 30 μαχαιριές
Περιπολικό της ΕΛΑΣ eurokinissi

Στη σύλληψη του δράστη που κατάφερε τουλάχιστον 30 μαχαιριές σε άνδρα, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σε χωράφι στην Αχαΐα, προχώρησαν οι Αρχές. Υποψιαζόταν ότι το θύμα διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Κάτω Αχαΐα και όπως αποδείχτηκε πρόκειται για έγκλημα πάθους. Το προσωπικό μένος μάλιστα ήταν έκδηλο και από τις 30-40 μαχαιριές που διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στο σώμα του θύματος, στον τόπο του εγκλήματος, σε αγροτική έκταση στην Κάτω Αχαΐα.

Όπως διαπιστώθηκε δράστης και θύμα είναι δύο 63χρονοι αλλοδαποί. Το θύμα φέρεται να είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με την σύζυγο του δράστη ο οποίος όταν το έμαθε έκλεισε ραντεβού με το θύμα για να μιλήσουν σε ερημική τοποθεσία. Εκεί συναντήθηκαν και ο δράστης τον κατακρεούργησε με 30-40 μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

tempo24.news

Μία γυναίκα σε ικανή απόσταση άκουσε τις κραυγές απόγνωσης του θύματος και κάλεσε την Αστυνομία. Πεταμένο μέσα σε έναν θάμνο στα 50 μέτρα απόσταση από το σώμα του νεκρού, εντοπίστηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Από την προανάκριση σύντομα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών ταυτοποίησαν το θύμα και στη συνέχεια τα πιθανά κίνητρα και τον δράστη για τον οποίο βεβαιώθηκαν από υλικό κλειστού κυκλώματος σε σχετική απόσταση από το σημείο, όπου καταγράφεται τόσο η στιγμή που πήγαινε πεζός προς το σημείο της συνάντησης όσο και η επιστροφή του που ταίριαζε με την ώρα του εγκλήματος.

Από την Αστυνομία βρέθηκαν και τα ματωμένα ρούχα του δράστη τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα