Αγία Βαρβάρα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή με μαχαιριές στο λαιμό – Άφαντη η 15χρονη κόρη της

Αγία Βαρβάρα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή με μαχαιριές στο λαιμό – Άφαντη η 15χρονη κόρη της
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας Eurokinissi

Μια 50χρονη γυναίκα, την οποία αναζητούσε επί δύο ημέρες η ξαδέλφη της βρέθηκε στο σπίτι της νεκρή και δεμένη. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Επί δύο ημέρες την αναζητούσε μάταια η ξαδέλφη της άτυχης 50χρονης γυναίκας καλώντας την στο τηλέφωνο αλλά πηγαίνοντας και από το διαμέρισμά της, ένα υπερυψωμένο ισόγειο, στην Αγία Βαρβάρα.

Ανησυχώντας για το τι μπορεί να είχε συμβεί κάλεσε την Αστυνομία και μπαίνοντας στο σπίτι την βρήκαν νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος, δεμένη χειροπόδαρα, με τις πιτζάμες της, στο υπνοδωμάτιό της.

Το θύμα έφερε αρκετά τραύματα με μαχαίρι στον λαιμό και το πρόσωπο. Ο χώρος ήταν ερευνημένος και άνω κάτω παρότι η πόρτα δεν είχε το παραμικρό ίχνος παραβίασης και ο χρόνος θανάτου της υπολογίζεται 1-2 ημέρες πριν βρεθεί νεκρή κάτι για το οποίο όμως θα είναι πιο σίγουρες οι Αρχές όταν γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η άτυχη γυναίκα ήταν χήρα, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια και ζούσε μαζί με την 15χρονη κόρη της η οποία όμως είναι άφαντη και δεν εντοπίστηκε πουθενά από την Αστυνομία, που συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της, φοβούμενη για το τι μπορεί να έχει συμβεί είτε έχει τυχόν εμπλοκή με το περιστατικό είτε της έχει συμβεί και εκείνης κάτι κακό.

Στο σημείο συνεχίζεται η αυτοψία και η έρευνα από άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, μήπως εντοπιστεί το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στο άγριο αυτό έγκλημα, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από γείτονες και άτομα του στενού περιβάλλοντος του θύματος για να σχηματίσουν εικόνα οι Αρχές για το αν άκουσε κάποιος την παραμικρή φασαρία και να διαπιστώσουν μεταξύ άλλων τις σχέσεις μάνας και κόρης και την πιθανότητα ύπαρξης άλλου ύποπτου ατόμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα