Άγιος Παντελεήμονας: Ότι πήρε φωτιά από μόνος του ισχυρίζεται η σύζυγος του θύματος που του πέταξε νέφτι

Άγιος Παντελεήμονας: Ότι πήρε φωτιά από μόνος του ισχυρίζεται η σύζυγος του θύματος που του πέταξε νέφτι
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Η ίδια παραδέχτηκε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν πως τον έλουσε με νέφτι, όμως ισχυρίζεται ότι αυτοπυρπολήθηκε μόνος του ο σύζυγός της.

Αρνείται η 52χρονη από την Αλβανία που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης πως εκείνη έβαλε φωτιά στον 57χρονο σύζυγό της μετά από τον τσακωμό που είχαν, στο διαμέρισμά τους, επί της οδού Μιχαήλ Νομικού 9, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η ίδια παραδέχτηκε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν πως τον έλουσε με νέφτι, όμως ισχυρίζεται ότι αυτοπυρπολήθηκε μόνος του ο σύζυγός της. Τα παιδιά τους κατέθεσαν ότι εκείνη δεν κατάλαβε ότι πάνω στον τσακωμό του πέταξε το μπουκάλι με το νέφτι και όχι με νερό και εκείνη την στιγμή το θύμα άναβε τσιγάρο με αποτέλεσμα να αρπάξει αμέσως φωτιά.

Η 52χρονη οδηγήθηκε στο αρμόδιο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του Αστυνομικού Τμήματος της Ομόνοιας, που διενεργεί την έρευνα και προανάκριση, ενώ το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα