Αγωνία για τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων στην υπόθεση της μικρής Άννυ

Αγωνία για τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων στην υπόθεση της μικρής Άννυ
EUROKINISSI

Το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων προσπαθεί να εντοπίσει μεταξύ άλλων και τους φίλους του πατέρα της μικρής που πήγαιναν συχνά στο σπίτι του και οι οποίοι επίσης φέρονται να ήταν τοξικομανείς. Η μητέρα του παιδιού έκανε λόγο για έναν Βούλγαρο με το όνομα «Nicky» που έμενε συχνά στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα

Τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων αναμένουν με αγωνία οι Αρχές αύριο Δευτέρα, τουλάχιστον για τα πρώτα από τα ευρήματα και τα σωματικά υγρά που βρέθηκαν στο σπίτι του 27χρονου πατέρα της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, στην οδό Μιχαήλ Βόδα.

Αντίστοιχες ενέργειες έχουν γίνει και στο σπίτι του 70χρονου που φιλοξενούσε την 25χρονη μητέρα του κοριτσιού, όμως το βάρος έχει πέσει στο σπίτι του πατέρα όπου φέρεται να πέρασε η μικρή την τελευταία της νύχτα πριν την μυστηριώδη εξαφάνισή της. Ερωτηματικά, πάντως προκαλεί στις Αρχές η στάση που έδειξε το ζευγάρι, καθώς η μητέρα του κοριτσιού είχε ενημερωθεί από την Γερμανία κιόλας που βρισκόταν, τρεις ημέρες πριν επιστρέψει, πως η κόρη της χάθηκε και επιστρέφοντας, προτίμησε να μεταβεί με τον σύντροφό της σε ένα ταξίδι «αστραπή» στην Βουλγαρία, υποτίθεται για να συμβουλευτεί τους δικούς της, τι να πράξουν και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Αθήνα, εντός 24ωρου και προχώρησε η μητέρα στην αναγγελία εξαφάνισης της κόρης στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων προσπαθεί να εντοπίσει μεταξύ άλλων και τους φίλους του πατέρα της μικρής που πήγαιναν συχνά στο σπίτι του και οι οποίοι επίσης φέρονται να ήταν τοξικομανείς. Μάλιστα, η μητέρα ανέφερε στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την περασμένη Παρασκευή, πως στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα έμενε συχνά και ένας ομοεθνής τους, φίλος του πατέρα με το όνομα «Nicky», δίχως να αναφέρει επώνυμο, ενώ δεν το είχε αναφέρει στις Αρχές προηγουμένως.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, το πρόσωπο αυτό είναι υπαρκτό και αναζητείται, για να δώσει κατάθεση, μήπως τυχόν έχει γνώση για τις συνθήκες εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μικρή Άννυ, 4χρονη Άννυ
SHARE:

24Media Network