Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών στο Τυμπάκι με έναν νεκρό

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών στο Τυμπάκι με έναν νεκρό
Περιπολικό αστυνομίας (αρχείου) Eurokinissi

Συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί για ανθρωποκτονία σε βάρος 37χρονου ομοεθνούς τους, στο Ηράκλειο. Συνελήφθησαν ακόμα 14 για συμμετοχή στην συμπλοκή.

Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 31, 39 και ανήλικος οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία σε βάρος 37χρονου επίσης αλλοδαπού, συμπλοκή και παραβάσεις της Νομοθεσίας για τα όπλα.

Για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω συμπλοκή στο Τυμπάκι, συνελήφθησαν ακόμα 14 Πακιστανοί και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Ειδικότερα, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού οι Πακιστανοί, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 37χρονου ομοεθνούς τους και τον τραυματισμό ενός 29χρονου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, πρόκειται για συμπλοκή με κίνητρο εργατικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους δύο διαφορετικές ομάδες Πακιστανών που εργάζονται στην ίδια περιοχή. Τις ομάδες των Πακιστανών εργατών τις ελέγχει άτυπα ένας επικεφαλής ομοεθνής τους σε κάθε ομάδα και εκείνος μοιράζει τα μεροκάματα και η συμπλοκή έγινε μεταξύ δύο αντίπαλων «ομάδων» εργατών σε χωράφια.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο. Ο 29χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Κατασχέθηκαν σκεπάρνι, μεταλλικοί και ξύλινοι ράβδοι κ.ά.

Επιπλέον, σε βάρος 10 εκ των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα