Ανατίναξαν το ΑΤΜ αλλά έφυγαν με 'άδεια' χέρια

Εργάτες επιδιορθώνουν τις ζημιές σε υποκατάστημα τράπεζας στον Άγιο Δημήτριο μετά την εμπρηστική επίθεση στο Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης (ΑΤΜ), την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Εργάτες επιδιορθώνουν τις ζημιές σε υποκατάστημα τράπεζας στον Άγιο Δημήτριο μετά την εμπρηστική επίθεση στο Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης (ΑΤΜ), την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Με την μέθοδο παροχής αερίου «PLOFKRAAK» επιχείρησαν άγνωστοι τα ξημερώματα να διαρρήξουν ΑΤΜ σε κιόσκι σουπερμάρκετ στην Σαλαμίνα, όμως από την έκρηξη που προκάλεσαν, διαλύθηκε τελείως το ΑΤΜ και το κιόσκι και έφυγαν άπραγοι

Αναστάτωση προκλήθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας από έκρηξη που σημειώθηκε σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο σε κιόσκι, στον χώρο στάθμευσης σουπερμάρκετ στην Σαλαμίνα, στη συμβολή των οδών Σικελιανού και Μυτιλήνης.

Άγνωστοι δράστες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το ΑΤΜ με την παροχή μίγματος αερίου (μέθοδος PLOFKRAAK), όμως προφανώς παροχέτευσαν περισσότερο αέριο απ’ όσο έπρεπε και έτσι με την έκρηξη που προκάλεσαν το ΑΤΜ και το κιόσκι που στεγαζόταν, διαλύθηκαν εντελώς και οι δράστες διέφυγαν άπραγοι.

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

SHARE: