Αναβλήθηκε για 11 Φεβρουαρίου η δίκη των συγγενών Γιακουμάτου

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ// Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ// Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Συνέχεια της δίκης των οικείων του βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου και των συγκατηγορουμένων τους στις 11 Φεβρουαρίου λόγω αναβολής της

Για τις 11 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, η δίκη της συζύγου και του αδελφού του βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου, καθώς και των δύο συγκατηγορουμένων υπαλλήλων τους, που συνελήφθησαν χθες για ανακριβή έκδοση φορολογικών στοιχείων.

Με δηλώσεις του ο συνήγορος των οικείων του βουλευτή Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αναφέρθηκε σε «έωλες συλλήψεις», ενώ χαρακτήρισε παράνομες τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.

Ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε:

«Ορισμένοι υπαξιωματικοί του οικονομικού εγκλήματος έκαναν δυο παρανομίες: Η πρώτη είναι σε βάρος της οικογένειας Γιακουμάτου, καθώς ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία που είναι απαράδεκτη στην προκειμένη περίπτωση για παράβαση που δεν το προβλέπει. Άρα, όλες αυτές οι συλλήψεις είναι έωλες και νομικά κακές. Η δεύτερη και σοβαρότερη είναι ότι πίεσαν μάρτυρες να συνδέσουν τον βουλευτή και πρώην υπουργό Γεράσιμο Γιακουμάτο με τη διερευνώμενη υπόθεση, ενώ δεν έχει καμία σχέση με τη μετοχική σύνθεση ή με τη διοίκηση. Η πίεση αυτή, μου δημιουργεί εδραία πεποίθηση ότι κάποιοι αξιωματικοί της οικονομικής αστυνομίας δεν λειτουργούν μόνο στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, αλλά θέλουν να επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις. Δεν υπάρχουν παραβάσεις και αυτό θα φανεί στην πορεία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνελήφθη η σύζυγος και ο αδερφός του Γεράσιμου Γιακουμάτου για φορολογικές παραβάσεις

SHARE:

24Media Network