Ανήλικος ανάμεσα στα μέλη σπείρας με πλήθος κλοπών και ληστειών

Ανήλικος ανάμεσα στα μέλη σπείρας με πλήθος κλοπών και ληστειών
Περιπολικό Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Συνελήφθη ένας 14χρονος, μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας, στη Καλλιθέα και στη Νέα Σμύρνη.

Συνελήφθη μετά από αναζητήσεις, στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ένας 14χρονος, μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες και κλοπές. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται επιπλέον 7 μέλη της σπείρας.

Ειδικότερα, από την έρευνα της Ασφάλειας, κατά τη διάρκεια της οποίας αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες είχαν συστήσει από τον περασμένο Οκτώβρη συμμορία, με αποκλειστικό σκοπό την διάπραξη ληστειών και κλοπών σε καταστήματα, πεζούς και οχήματα καθώς και κλοπές οχημάτων.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν 4 ληστείες και 41 κλοπές εκ των οποίων 29 κλοπές από οχήματα, 5 κλοπές από καταστήματα και 7 κλοπές οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, στην Καλλιθέα και στη Νέα Σμύρνη.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα