Από τα δύο μέτρα, πισώπλατα, πυροβολήθηκε ο Γερμανός κυνηγός στην Αρκίτσα- Τι έδειξε η νεκροτομή

Ναύπλιο - Πλειστηριασμοί stop στην πράξη.
Τα κατάφεραν!
Λίγοι οι συμμετέχοντες αλλά αποφασισμένοι.Απέτρεψαν την είσοδο του συμβολαιογράφου, ο πλειστηριασμός  ΔΕΝ έγινε .
Στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου όπου γινόταν σήμερα Τετάρτη 4 Μαίου 2017, ο 1ος  μη συναινετικός Πλειστηριασμός  συμπολιτών μας για κόκκινα επαγγελματικά δάνεια σε τράπεζες ,μαζεύτηκαν μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών, των Κατασχέσεων, των Διακοπών Νερού και Ρεύματος ,και κατάφεραν διαμαρτυρόμενοι να τον αναβάλλουν. Τα μέλη της κίνησης τονίζουν : "Αυτοί οι πλειστηριασμοί είναι εκβιαστικοί γιατί δεν δίνουν τη δυνατότητα στους δανειζόμενους να πετύχουν καλύτερο διακανονισμό με την τράπεζα. Με αποτέλεσμα να μην έχουν το χρόνο να αντιμετωπίσουν το χρέος τους οδηγώντας τους έτσι σε δυσβάσταχτες προσωπικές καταστάσεις".(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Ναύπλιο - Πλειστηριασμοί stop στην πράξη. Τα κατάφεραν! Λίγοι οι συμμετέχοντες αλλά αποφασισμένοι.Απέτρεψαν την είσοδο του συμβολαιογράφου, ο πλειστηριασμός ΔΕΝ έγινε . Στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου όπου γινόταν σήμερα Τετάρτη 4 Μαίου 2017, ο 1ος μη συναινετικός Πλειστηριασμός συμπολιτών μας για κόκκινα επαγγελματικά δάνεια σε τράπεζες ,μαζεύτηκαν μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών, των Κατασχέσεων, των Διακοπών Νερού και Ρεύματος ,και κατάφεραν διαμαρτυρόμενοι να τον αναβάλλουν. Τα μέλη της κίνησης τονίζουν : "Αυτοί οι πλειστηριασμοί είναι εκβιαστικοί γιατί δεν δίνουν τη δυνατότητα στους δανειζόμενους να πετύχουν καλύτερο διακανονισμό με την τράπεζα. Με αποτέλεσμα να μην έχουν το χρόνο να αντιμετωπίσουν το χρέος τους οδηγώντας τους έτσι σε δυσβάσταχτες προσωπικές καταστάσεις".(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Το θύμα ηλικίας 56 ετών έφερε διαμπερή τραύματα στον κεφάλι, τον θώρακα και την πλάτη από σκάγια κυνηγετικού όπλου, ωστόσο δεν βρέθηκε ούτε το δικό του όπλο παρότι είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή

Σχεδόν εξ επαφής και πισώπλατα η εκτέλεση του 56χρονου Γερμανού που είχε πάει για κυνήγι στην Αρκίτσα Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής που έγινε το πρωί από τον στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών από τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Καρακούκη, πρόκειται καθαρά για εγκληματική ενέργεια και το θύμα είχε πυροβοληθεί από εξαιρετικά κοντινή απόσταση και πισώπλατα στο κεφάλι και την πλάτη, προκαλώντας διαμπερή τραύματα τα σκάγια που βγήκαν από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού του και τον θώρακα.

ADVERTISING

Μέσα στο σώμα του όμως βρέθηκα δύο τάπες σκαγιών, που σημαίνει ότι πυροβολήθηκε δύο φορές και μάλιστα σχεδόν από τα δύο μέτρα, άρα καθαρή εκτέλεση και σε καμία περίπτωση π.χ. κυνηγετικό ατύχημα, αφού οι τάπες των σκαγιών πέφτουν στο έδαφος μετά τα δύο μέτρα από την πυροδότηση.

Ο 56χρονος Γερμανός ζούσε χρόνια στην Ελλάδα, έμενε στον κοντινό οικισμό του Κέδρου, είχε παντρευτεί μία Ελληνίδα που έμενε στην Σκάλα Αταλάντης και βρισκόταν σε διάσταση μαζί της.

Το θύμα εντόπισε χθες, περίπου μισή ώρα μετά τις 4 το απόγευμα, ένας περιπατητής σε δασική έκταση, στην περιοχή Τριανταφυλλιά, στην Αρκίτσα. Καθώς περπατούσε είδε την σορό του νεκρού άντρα, που φορούσε ρούχα κυνηγού και ήταν πεσμένος σε ύπτια θέση έξω από το αυτοκίνητό του με τις ξένες πινακίδες.

Αμέσως κάλεσε τις Αρχές και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, της Ασφάλειας Λαμίας και των Εγκληματολογικών.

Όπως προέκυψε, η εν διαστάσει σύζυγός είχε σκοπό να δηλώσει την εξαφάνισή του, καθώς όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, είχε χάσει όλη την ημέρα την επικοινωνία μαζί του. Το αυτοκίνητό του θύματος είχε τις πόρτες κλειστές, δεν βρέθηκε ούτε το κυνηγετικό του όπλο, αλλά ούτε και τυχόν χρήματα ή κινητό τηλέφωνο πάνω του.

Από τις Αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ αυτών βεβαίως το ενδεχόμενο να υπήρχαν προσωπικά κίνητρα για την δολοφονία ή άγνωστοι να επιτέθηκαν στο θύμα, να τον αφόπλισαν και να τον πυροβόλησαν με το ίδιο του το όπλο, να τον λήστεψαν και στη συνέχεια να έφυγαν με τη λεία τους και το όπλο του θύματος.

Βεβαίως, εξετάζεται σοβαρά και η περίπτωση να έπεσε νεκρός από άλλους κυνηγούς, αλλά όχι από ατύχημα παρά μόνο από πρόθεση και ίσως κατόπιν κάποιας διένεξης και να προσπάθησαν να το κάνουν να φανεί σαν ληστεία.

Η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο και ακριβώς επειδή εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, θα ληφθούν καταθέσεις από το στενό του περιβάλλον και παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μυστήριο στην Αρκίτσα: Γερμανός το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας

Νεκρός άντρας με τραύματα στο κεφάλι και ρούχα κυνηγού βρέθηκε στην Αρκίτσα

SHARE:

24Media Network