Προφυλακιστέος ο εφοπλιστής για το καρτέλ ναρκωτικών

Προφυλακιστέος ο εφοπλιστής για το καρτέλ ναρκωτικών

Προσωρινά κρατούμενοι ο εφοπλιστής, η πρώην σύζυγός του και ο φίλος της. Δύο αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανέναν όρο. Τι φέρεται να δήλωσε στην απολογία του ο 40χρονος εφοπλιστής

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 40χρονος εφοπλιστής, η πρώην σύζυγός του και ο φίλος της, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση του ενός και πλέον τόνου ηρωίνης, που εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού σε αποθήκη στο Κορωπί και σε γκαράζ έπαυλης στη Φιλοθέη.

Ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκαν η πρώην πεθερά του 40χρονου εφοπλιστή και η οικιακή βοηθός.

Την Τετάρτη (18/06)  αναμένεται να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά και οι πέντε Τούρκοι υπήκοοι που φέρονται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση. Την ερχόμενη Παρασκευή, επίσης, αναμένεται να απολογηθεί και ένας Αλβανός υπήκοος, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ασφάλεια του Λιμενικού και κρατείται.

Απολογία εφοπλιστή: "Αν ήθελα να αποθηκεύσω τα ναρκωτικά, δεν θα τα έβαζα δίπλα στο παιδί μου"

«Αν ήθελα να αποθηκεύσω ναρκωτικά θα τα πήγαινα στη Λεωφόρο Θηβών που έχω άδεια γραφεία. Δεν θα τα έβαζα εκεί όπου μένει το παιδί μου» δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 40χρονος εφοπλιστής, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ο 40χρονος ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, φαίνεται να έχει δηλώσει στον ανακριτή ότι η πρώην σύζυγός του έχει 37 ακίνητα και ότι θα μπορούσε αν ήθελε να έχει κρύψει ναρκωτικά οπουδήποτε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος αλλά και ο 40χρονος άφησε, επίσης, να εννοηθεί ότι έμπιστο πρόσωπο που μπαινόβγαινε στο σπίτι ευθύνεται για όλα.

Πάντως από το προανακριτικό υλικό της ασφάλειας του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής φέρεται να προκύπτουν πολλές προπαρασκευαστικές κινήσεις των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση, για την υποδοχή των ναρκωτικών, τη συσκευασία τους και την προώθησή του ως σάκους με μαρμαρόσκονη στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, από τις αρχές Ιουνίου υπάρχουν παραστατικά αγοράς μαρμαρόσκονης, δελτίου αποστολής, αποδείξεις αγοράς ανυψωτικού μηχανήματος, απόδειξη ενοικίασης της αποθήκης στο Κορωπί και αγοράς ενός αυτοκινήτου με το οποίο έγινε μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών από το σπίτι της Φιλοθέης στην αποθήκη στο Κορωπί.

Οι λιμενικοί συγκέντρωσαν, επίσης, παραστατικά από την πολυτελή διαμονή, σε ξενοδοχείο την τελευταία εβδομάδα, του Τούρκου ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ελεύθερος ο 15χρονος γιος του εφοπλιστή. Βρήκαν νταλίκα με κρύπτες στο Κερατσίνι

Το καρτέλ με τα πλοκάμια του θανάτου. Το μήνυμα "εξαφανίσου" του 15χρονου γιου του εφοπλιστή

SHARE:

24Media Network