Αρχηγός Αστυνομίας στην Κύπρο: Πρωτοφανής η στυγερή δολοφονία στον Στρόβολο

Πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα το έγκλημα στον Στρόβολο
Πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα το έγκλημα στον Στρόβολο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή στις σορούς του 60χρονου και της 59χρονης. Συνεχίζονται οι έρευνες, αναμένεται η κατάθεση του ανήλικου γιου του ζευγαριού

Πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα χαρακτήρισε τη στυγερή δολοφονία του ζεύγους στο Στρόβολο ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου, αναφέροντας ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή και δύσκολη υπόθεση.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο κ. Χρυσοστόμου, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Δύναμης και ομάδα ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση, επιθεώρησαν την σκηνή.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και διαβεβαίωσε πως «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για εξιχνίαση αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης».

Ο Αρχηγός Αστυνομίας σημείωσε επίσης ότι αναμένεται να ληφθεί κατάθεση από τον ανήλικο γιο του άτυχου ζεύγους «αφού ολοκληρωθεί όλο το έργο και αφού συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία».

Στο μεταξύ νωρίς το βράδυ, ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή επί των σορών του 60χρονου και της 59χρονης. Τις νεκροτομές διενήργησε η εξ Ελλάδος καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, Χαρά Σπηλιοπούλου, στην παρουσία των ιατροδικαστών Ελένης Αντωνίου και Μάριου Ματσάκη. Ο κ. Ματσάκης παρίστατο εκ μέρους της οικογένεις.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Σπηλιοπούλου, η οποία νωρίτερα το Σάββατο πραγματοποίησε αυτοψία στη σκηνή, κλήθηκε στην Κύπρο οι Αρχές, για να βοηθήσει στην διερεύνηση και εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος.

Πηγή: 

Φιλελεύθερος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έγκλημα στην Κύπρο: Δεύτερη νεκροτομή εντός της ημέρας

Φρίκη στην Κύπρο: Σκότωσαν το ζευγάρι στον ύπνο τους - Κλειδωμένες οι πόρτες

Έγκλημα στην Κύπρο: Ανακρίνεται ο 15χρονος γιος του ζευγαριού

SHARE: