Αρπαγή 10χρονης: Την προέλευση των χρημάτων της 33χρονης προσπαθούν να διαπιστώσουν οι Αρχές

Αρπαγή 10χρονης: Την προέλευση των χρημάτων της 33χρονης προσπαθούν να διαπιστώσουν οι Αρχές
Η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης MotionTeam

Η έρευνα συνεχίζεται σε βάρος της 33χρονης που άρπαξε και κακοποίησε τη 10χρονη στη Θεσσαλονίκη, ώστε να διαπιστωθεί τόσο τι είχε στον υπολογιστή που κατέστρεψε, αλλά και η προέλευση των χρημάτων της.

Διάφορους ισχυρισμούς για την οικονομική της άνεση, που δεν έπεισαν και δεν μπόρεσαν να διασταυρωθούν επικαλέστηκε η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή και κακοποίηση της 10χρονης στην Θεσσαλονίκη, έναντι των αστυνομικών που την ανέκριναν. 

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία την συνέλαβε έχοντας στην κατοχή της 7.000 ευρώ σε μετρητά και είχε προλάβει να ξοδέψει επιπλέον 2.500 ευρώ για αγορά νέων κινητών αφού ξεφορτώθηκε τα παλιά της τηλέφωνα και για την διαμονή της. Δηλαδή από την στιγμή που απελευθέρωσε την 10χρονη και διέφυγε, είχε στην κατοχή της περίπου 10.000 ευρώ σε μετρητά… 

Το γεγονός ότι έδειξε περίσσια οικονομική άνεση στην Παραλία Κατερίνης όπου διέφυγε έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των Αρχών ώστε να διαπιστωθεί η πηγή του χρήματος που δείχνει ότι διέθετε και αν αυτό συσχετίζεται με κάποιο τρόπο με την υπόθεση. 

Παράλληλα, ίσως οι απαντήσεις να βρίσκονται στον ίδιο υπολογιστή που φρόντισε να διαλύσει πριν συλληφθεί και στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ακόμα προσπαθούν μήπως μπορέσουν να κάνουν ανάκτηση κάποιων δεδομένων ακόμα και από τον διαλυμένο σκληρό δίσκο του υπολογιστή της, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τηλεπικοινωνιών για να διαπιστωθούν οι συνομιλίες της αλλά και οι διαδικτυακές της επαφές σε βάθος χρόνου. 

Είναι διάχυτη η πεποίθηση ότι ίσως το υλικό που υπήρχε σε αυτόν τον υπολογιστή να κατέληγε σε ενδιαφερόμενους, ωστόσο η έρευνα για να μπορέσει να αποδειχθεί αυτή η πεποίθηση συνεχίζεται. 

Το μόνο σίγουρο και αυτό που δέχονται οι αστυνομικοί ως βάσιμο ισχυρισμό της κατηγορούμενης, είναι ότι η έντονη δημοσιοποίηση της αρπαγής της 10χρονης, της προκάλεσε τον απαραίτητο εκνευρισμό και το απαραίτητο άγχος για να την αφήσει ελεύθερη, ευτυχώς δίχως να της προκαλέσει μεγαλύτερο κακό από αυτό που ήδη της είχε προκαλέσει με τις ενέργειές της που ίδια ομολόγησε κατά την διάρκεια της προανάκρισης και τώρα σπεύσει να ανασκευάσει… 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα