Ασφυκτικό θάνατο της 6χρονης Στέλλας έδειξε η νεκροψία

Ασφυκτικό θάνατο της 6χρονης Στέλλας έδειξε η νεκροψία

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στην 6χρονη Στέλλα. Δεν έφερε ούτε ένα σημάδι κακοποίησης παλαιό ή πρόσφατο

Ολοκληρώθηκε το πρωί η νεκροψία-νεκροτομή στην οποία υποβλήθηκε η σορός της άτυχης 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Σωτήρη Μπουζιάνη που την διενήργησε, ο θάνατος του παιδιού επήλθε από ασφυκτικό θάνατος, συνεπεία απόφραξης των ανωτέρων αναπνευστικών οδών στόματος και μύτης, ύστερα από πίεση που ασκήθηκε, κάτι που δικαιολογείται και από λίγες εκχυμώσεις που είχε στα χειλάκια του.

Το πόρισμα συμπίπτει απόλυτα με την κατάθεση που έδωσε ο δράστης της ανθρωποκτονίας και πατέρας ότι πίεσε το παιδί στην αγκαλιά του έως ότου αυτό πάψει να κλαίει, το πίεσε όμως τόσο που στο τέλος δεν μπορούσε να αναπνεύσει… Ενδεχομένως να του έκλεισε και το στόμα με το χέρι του όμως αυτό δεν μπόρεσε να φανεί κατά την νεκροψία.

Πρόσθετα, η νεκροψία έδειξε ότι το παιδί ήταν αρτιμελές, δεν έφερε ούτε ένα σημάδι παλαιάς ή πρόσφατης κακοποίησης, ούτε ένα τραύμα, που σημαίνει ότι το παιδί δεν γνώρισε ποτέ πριν βία στο σπίτι του…

Αντιθέτως μικρές εκδορές έφερε στο χέρι του ο δράστης που φαίνεται να υπήρξε μια πάλη με το παιδί.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Ο δράστης περπάτησε 1,5 χλμ. από το σπίτι με την σορό της κόρης του μέσα σε σακούλες σκουπιδιών, την οποία και απέρριψε σε κάδο απορριμμάτων στην Αγ. Βαρβάρα. Ομολόγησε, ύστερα από μία μαραθώνια ανάκριση γεμάτη από αντιφάσεις, έως ότου καταλήξει κάπου…

Το νεκρό κοριτσάκι εντοπίστηκε στον κάδο καθ’ υπόδειξή του

Τον κάδο που απέρριψε ο πατέρας την κόρη του, τον υπέδειξε ο ίδιος ο πατέρας και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πως έγινε, είπε πως μετά το μπάνιο που έκανε στο παιδί και εκεί φαίνεται χτύπησε και λίγο το παιδί, εκείνο έκλαιγε ασταμάτητα, γιατί του έλειπε και η μητέρα του, το πήρε αγκαλιά σφιχτά μέχρι που το παιδί έπαψε να αναπνέει και αυτό όλο το απέδωσε σε ατύχημα και στην ...κακιά στιγμή, καθώς όμως βρισκόταν σε παραλήρημα ο δράστης, μπορεί εμμέσως να ομολόγησε, οι Αρχές ήταν υποχρεωμένες όμως να τον ανακρίνουν όλη νύχτα έως ότου ομολογήσει ευθαρσώς, η κατάθεσή του γίνει μία, χωρίς αντιφάσεις και διαφορετικές εκδοχές κάθε φορά, ώστε να μπορέσουν να σχηματίσουν την δικογραφία σε βάρος του.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Αξιωματικός που συμμετείχε μάλιστα στην προανάκριση, αναφέρει ότι ο δράστης έπασχε από κατάθλιψη και όχι κάποια βαρύτερη νόσο που να δικαιολογεί σε κάποιο βαθμό την εξέλιξη των γεγονότων, ενώ το γεγονός των συνεχών αντιφάσεων και της δυσκολίας που εμφάνισε στην παραδοχή των γεγονότων την απέδωσε στην συνήθη πρακτική όποιου έχει σκοτώσει και μάλιστα δικό του άνθρωπο και ύστερα προσπαθεί μάταια να αρνηθεί με διάφορους τρόπους...

Το χρονικό του δράματος

Η αναγγελία εξαφάνισης του παιδιού έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας από τον 61χρονο πατέρα και συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή γι αυτό.

Ο ίδιος δήλωσε το πρωί στους αστυνομικούς, πως σηκώθηκε το πρωί και είδε πως έλειπε το ένα από τα δύο δίδυμα παιδιά του (αγοράκι και κοριτσάκι) και συγκεκριμένα η κόρη του, η Στυλιανή, η οποία μάλιστα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Είπε πως είχε ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού από την εξωτερική πλευρά της πόρτας και θεωρούσε, όπως ισχυρίστηκε ότι έγινε διάρρηξη τα ξημερώματα στο σπίτι του και άγνωστοί του έκλεψαν το παιδί... Αποφάσισε, όπως πάλι ισχυρίστηκε, να πάει τον γιο του στο σχολείο (ο οποίος φαίνεται δεν έχει αντιληφθεί κάτι) και αμέσως μετά να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα να το καταγγείλει.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι δεν ανακάλυψαν το παραμικρό ίχνος διάρρηξης και ο μόνος αναστατωμένος ελαφρά χώρος είναι αυτός του παιδικού υπνοδωματίου... Η μητέρα των παιδιών νοσηλεύεται αυτή την περίοδο στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Από την Ασφάλεια κρίθηκε ως εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση από την πρώτη στιγμή και εξαιτίας του ότι επρόκειτο για παιδί, αλλά και εξαιτίας της κατάστασης του πατέρα και του γεγονότος ότι ανέφερε διαφορετικά πράγματα συνεχώς, έως και ασυνάρτητα.

Για παράδειγμα την μία φορά τους είπε ότι γύρισαν αργά το βράδυ από μία επίσκεψη, πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και ενδεχομένως εκεί ξέχασε τα κλειδιά πάνω στην πόρτα και το παιδάκι είτε άνοιξε και έφυγε μόνο του, κάτι δύσκολο γιατί έχει κινητικά προβλήματα, είτε κάποιος μπήκε και το πήρε... χωρίς να τον αντιληφθεί.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα και με την αγωνία για την τύχη του παιδιού να φτάνει στο κατακόρυφο, ο πατέρας κλήθηκε το μεσημέρι στα κεντρικά της Ασφάλειας Αττικής στην ΓΑΔΑ, όπου την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και οι αστυνομικοί εξέτασαν επί σειρά ωρών τον πατέρα, μέχρι που τους υπέδειξε που περίπου ήταν ο κάδος, όπου και εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η σορός του παιδιού του, οι οποίοι στο μεταξύ έψαχναν κάδο τον κάδο στην περιοχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: 6χρονη Στέλλα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία 6χρονης: Μαραθώνια και γεμάτη ανακρίβειες η κατάθεση του πατέρα

Ασύλληπτη τραγωδία. Νεκρή βρέθηκε η 6χρονη Στέλλα

SHARE:

24Media Network