Χαϊδάρι: Συνελήφθη ο ύποπτος για την ληστεία στον οδηγό ταξί – Βίντεο ντοκουμέντο

Χαϊδάρι: Συνελήφθη ο ύποπτος για την ληστεία στον οδηγό ταξί – Βίντεο ντοκουμέντο
Καρέ από το βίντεο ντοκουμέντο με τον ύποπτο

Ο 29χρονος ύποπτος, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές, ταυτοποιήθηκε από βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο καταγράφεται να μετράει τα χρήματα που μόλις έχει αφαιρέσει από τον άτυχο οδηγό ταξί.

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του δράστη για την ληστεία που οδήγησε στον θάνατο του οδηγού ταξί στο Χαϊδάρι, μετά από σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του.

Πρωινές ώρες, αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που αναζητούσαν τον 29χρονο ομογενή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, τον εντόπισαν στην περιοχή του Χαϊδαρίου και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε, αφορά στη ληστεία που έκανε όπως προέκυψε από την έρευνα, σε βάρος του 51χρονου οδηγού ταξί, στις 22 Μαΐου, με ισχυρό ενδεχόμενο ο θάνατός του θύματος να επήλθε λόγω της απειλής σε βάρος του με όπλο. Επίσης, το ένταλμα αφορά και σε άλλη ληστεία, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και πάλι σε βάρος οδηγού ταξί.

Το συγκεκριμένο άτομο που είναι γνωστός στις Αρχές και έχει συλληφθεί πολλές φορές για κατοχή ναρκωτικών, γνωρίζουν οι αστυνομικοί ότι συνήθως κάνει ληστείες και προμηθεύεται στη συνέχεια ναρκωτικά σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Από βιντεοληπτικά υλικά τον έχουν να επιβιβάζεται στο συγκεκριμένο ταξί και έχουν και πλάνο όπου αφού έχει βγει, φαίνεται να μετράει λεφτά που ήταν η λεία από την ληστεία του, στον άτυχο οδηγό ταξί.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο:

Το θύμα βρέθηκε νεκρό έξω από το αυτοκίνητό του και το κλειδί στραβωμένο και πεταμένο έξω. Το σώμα του δεν έφερε ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο επειδή έπασχε από άσθμα, εικάζεται ότι προσπάθησε να βγει έξω και να καταδιώξει τον δράστη και από την ταραχή του και την απειλή που δέχτηκε με όπλο, έπεσε νεκρός από παθολογικά αίτια.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής ενώπιον του αρμόδιου Ανακριτή, ενώ η έρευνα σε βάρος του συνεχίζεται, για τυχόν ανεύρεση στοιχείων και για άλλες παρόμοιες πράξεις.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό αναφέρει:

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 1-6-2023 στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 29χρονος ημεδαπός δυνάμει εντάλματος για ληστεία κατά συρροή από την οποία επήλθε ο θάνατος προσώπου και μη.

Ειδικότερα, ο 29χρονος πρώτες πρωινές ώρες της 22-5-2023 στην περιοχή του Χαϊδαρίου διέπραξε ληστεία με την απειλή όπλου σε βάρος οδηγού ταξί, από την οποία επήλθε ο θάνατος του παθόντα λόγω της σε βάρος του απειλής.

Ακόμη, ο κατηγορούμενος πρωινές ώρες της 26-5-2023 στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, προέβη σε έτερη ληστεία με την απειλή όπλου σε βάρος οδηγού ταξί. Ο συλληφθείς οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα