Χαϊδάρι: Προσαγωγή ενός άντρα – Εξετάζεται ως ο ληστής του οδηγού ταξί που βρέθηκε νεκρός

Χαϊδάρι: Προσαγωγή ενός άντρα – Εξετάζεται ως ο ληστής του οδηγού ταξί που βρέθηκε νεκρός
Ταξί EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Το συγκεκριμένο άτομο που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές, ταυτοποιήθηκε από βιντεοληπτικό υλικό, ωστόσο αναμένεται το ένταλμα σύλληψης.

Στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής προσήχθη και εξετάζεται ένας ομογενής άντρας με καταγωγή από πρώην χώρα της Σοβιετικής Ένωσης, ως ο ληστής του άτυχου 51χρονου οδηγού ταξί που έχασε την ζωή του στο Χαϊδάρι, στις 22 Μαΐου.

Το συγκεκριμένο άτομο που είναι γνωστός στις Αρχές και έχει συλληφθεί πολλές φορές για κατοχή ναρκωτικών, γνωρίζουν οι αστυνομικοί ότι συνήθως κάνει ληστείες και προμηθεύεται στη συνέχεια ναρκωτικά σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Από βιντεοληπτικά υλικά τον έχουν να επιβιβάζεται στο συγκεκριμένο ταξί και έχουν και πλάνο όπου αφού έχει βγει, φαίνεται να μετράει λεφτά που ενδεχομένως ήταν η λεία από την ληστεία του, στον άτυχο οδηγό ταξί.

Το θύμα βρέθηκε νεκρό έξω από το αυτοκίνητό του και το κλειδί στραβωμένο και πεταμένο έξω. Το σώμα του δεν έφερε ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο επειδή έπασχε από άσθμα, εικάζεται ότι προσπάθησε να βγει έξω και να καταδιώξει τον δράστη και από την ταραχή του και την απειλή που δέχτηκε με όπλο, έπεσε νεκρός από παθολογικά αίτια.

Ο δράστης φέρεται να εξετάζεται για τουλάχιστον μία ακόμη ληστεία στην περιοχή και πάλι σε βάρος οδηγού ταξί, ενώ αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα