Χαλάνδρι: Σε άντρα ανήκει το πτώμα - Με χτύπημα στο κεφάλι, πολλές μέρες νεκρός

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. - Φωτογραφία αρχείου
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. - Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Η έντονη δυσοσμία από αποσύνθεση ανάγκασε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να καλέσει τις Αρχές-Όταν μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνια με σχοινιά-Το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει ένας 64χρονος Έλληνας που πιθανόν ήταν το θύμα και διέμενε εκεί με την βορειοευρωπαία σύντροφό του η οποία είναι άφαντη

Σε άντρα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σήμερα το απόγευμα σε προχωρημένη αποσύνθεση, εντός ισογείου διαμερίσματος, επί της οδού Κονίτσης 24, στο Χαλάνδρι.

Η έντονη δυσοσμία από αποσύνθεση και το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης είχε χάσει τα ίχνη του ενοικιαστή του εδώ και τουλάχιστον 1,5 μήνα, ανάγκασε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να καλέσει τις Αρχές.

ADVERTISING

Όταν μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνια με σχοινιά, το οποίο ξετύλιξαν πολύ προσεκτικά για να μην καταστρέψουν στοιχεία, αφού το θύμα φαίνεται πως έχει χάσει την ζωή του εδώ και πολλές ημέρες και πιθανόν έως και μήνα πριν, κάτι που θα διαπιστωθεί κατά την νεκροψία-νεκροτομή όμως.

Το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει ένας 64χρονος Έλληνας που διέμενε εκεί με την βορειοευρωπαία σύντροφό του, υπήκοο Γερμανίας, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η οποία είναι άφαντη.

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τον ενοικιαστή, αυτό όμως θα διαπιστωθεί μόνο από γενετική ταυτοποίηση, ενώ τουλάχιστον κατά την αυτοψία στο σημείο φάνηκε καθαρά πως το θύμα έφερε ένα σφοδρό χτύπημα στο κεφάλι, ωστόσο επίσης από την νεκροψία-νεκροτομή θα διαπιστωθούν περισσότερα για τον ακριβή τρόπο που έχασε την ζωή του το θύμα.

Ίχνη παραβίασης της εισόδου και έρευνας της οικίας δεν υπήρχαν και μοιραία τις υποψίες των Αρχών συγκεντρώνει η σχεδόν συνομήλικη σύντροφος του θύματος η οποία είναι άφαντη.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άγριο έγκλημα σε σπίτι στο Χαλάνδρι - Βρέθηκε πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνια

SHARE:

24Media Network