Φρίκη στα Χανιά: Βίαζε την 13χρονη κόρη του φίλου του

Φρίκη στα Χανιά: Βίαζε την 13χρονη κόρη του φίλου του
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στα Χανιά. Η Λιβανέζα μάνα του κοριτσιού που ζει στο Βέλγιο ήταν διαζευγμένη με τον Παλαιστίνιο σύζυγό της και έστειλε το κορίτσι να περάσει το καλοκαίρι με τον πατέρα. Εν αγνοία του και όταν έλειπε από το σπίτι την βίαζε ο ομοεθνής του συγκάτοικός και μάλιστα την απειλούσε με την ζωή του πατέρα της.

Συνελήφθη ένας Παλαιστίνιος στα Χανιά για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε βάρος μίας 13χρονης η οποία ήταν η κόρη του συγκατοίκου του.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι όταν η Λιβανέζα μάνα του κοριτσιού που ζει στο Βέλγιο και ήταν διαζευγμένη με τον Παλαιστίνιο σύζυγό της, ο οποίος έμενε στα Χανιά, έστειλε το κορίτσι να περάσει το καλοκαίρι με τον πατέρα του.

Εν αγνοία του και όταν έλειπε από το σπίτι για την εργασία του, την βίαζε ο 43χρονος ομοεθνής του συγκάτοικός και μάλιστα την απειλούσε με την ζωή του πατέρα της αν φανέρωνε όσα συνέβαιναν.

Το φθινόπωρο το κορίτσι επέστρεψε στην μητέρα της στο Βέλγιο και πρόσφατα ένιωθε ενοχλήσεις στην λεκάνη της με αποτέλεσμα να την πάει η μητέρα της σε νοσοκομείο. Εκεί έκπληκτοι οι γιατροί ανακάλυψαν πως το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού και πως η σωματική βλάβη που είχε υποστεί οφειλόταν σε αυτό.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στις ελληνικές Αρχές ενώ η κόρη της, της αποκάλυψε τα πάντα και της έδειξε και τα απειλητικά μηνύματα του Παλαιστίνιου που είχε δεχτεί στο messenger.

Ο δράστης συνελήφθη από την Ασφάλεια Χανίων και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του, ενώ έξαλλος έγινε και ο πατέρας του παιδιού που εμπιστεύτηκε την ασφάλεια της κόρης στον συγκάτοικό του που τον θεωρούσε και φίλο του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα