Χτύπημα που δεν ήξεραν οι Αρχές αποκάλυψε η τελευταία προκήρυξη

Χτύπημα που δεν ήξεραν οι Αρχές αποκάλυψε η τελευταία προκήρυξη
Ο οπλισμός που βρέθηκε στο κλεμμ΄νο υτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014. Αναλυτικά σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκαν: 4 βλήμματα RPG, 4 προωθητικοί μηχανισμοί RPG, εκτοξευτήρας RPG, 4 αμυντικές χειροβομβίδες F1, 4 πυρωδοτικοί μηχανισμοί των χειροβομβίδων αυτών, 3 καλάνσικοφ, 7 γεμιστήρες καλάσνικοφ, 2 κοντάκια καλάσνικοφ, κουτιά με σφαίρες καλάσνικοφ, γάντια και κουκούλες. (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΑΣ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜ.ΤΑΞΕΩΣ) G4PHOTOS

Μία ρουκέτα η οποία έχει πέσει κάπου στη Βαρυμπόμπη αναζητούν οι Αρχές, μετά την προκήρυξη που στάλθηκε την Τρίτη και αποκάλυψε χτύπημα το οποίο επί της ουσίας η Αστυνομία δεν το γνώριζε

Μέλη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μαζί με άνδρες των ΤΕΕΜ χτενίζουν συγκεκριμένα σημεία στη Βαρυμπόμπη αναζητώντας μία ρουκέτα.

Η ρουκέτα φαίνεται να έχει εκτοξευθεί από τρομοκράτες και δη από τους συμμετέχοντες στην οργάνωση “Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών” σε μία επίθεση η οποία όμως δεν είχε γίνει γνωστή από την ΕΛΑΣ. Και δεν είχε γίνει γνωστή διότι είχε αποτύχει.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, η επίθεση έλαβε χώρα στις 12 Ιανουαρίου, στις περίπου 11 το βράδυ. Μάλιστα γράφεται πως η πρώτη εκτόξευση ρουκέτας δεν ήταν επιτυχημένη λόγω αστοχίας υλικού, όμως επιστρατεύθηκε και δεύτερη ρουκέτα.

Όμως και η ρουκέτα αυτή φαίνεται πως αστόχησε και σύμφωνα με την Αστυνομία δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιο βλήμα στην περιοχή.

Η οργάνωση κάνει λόγο είτε για “άθλια απόπειρα συγκάλυψης της ενέργειας” είτε όπως λέει “λόγω δικής μας λανθασμένης επιλογής σημείου βολής (πιθανόν μακριά απ’ το στόχο) η ρουκέτα δεν διένυσε την επιθυμητή απόσταση και βρίσκεται περιμετρικά των εγκαταστάσεων της Mercedes – Benz.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα