Δεύτερο περιστατικό απόδρασης κρατουμένου στο Α.Τ. Κυψέλης

Δεύτερο περιστατικό απόδρασης κρατουμένου στο Α.Τ. Κυψέλης
Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης Eurokinissi

Νιγηριανός κρατούμενος πήδηξε από παράθυρο 1ου ορόφου στον ακάλυπτο. Τραυματίστηκε στα πόδια από την πτώση και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Λίγες ώρες πριν Γεωργιανός κρατούμενος κατάφερε να αποδράσει.

Σοβαρά κενά ασφαλείας φαίνεται να υπάρχουν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και κατ’ επέκταση γεννάται πλήθος ερωτηματικών για το πώς είναι δυνατόν να σημειωθεί και δεύτερο κρούσμα απόπειρας απόδρασης αυτή την φορά, όταν μόλις μερικές ώρες πριν είχε γίνει ήδη μία απόδραση και αυτό φαίνεται δεν ήταν αρκετό για να λάβουν πιο αυστηρά μέτρα οι υπεύθυνοι.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένας 31χρονος κρατούμενος Νιγηριανός πήδηξε από παράθυρο 1ου ορόφου στον ακάλυπτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια από την πτώση.

Ο κρατούμενος που αποπειράθηκε να δραπετεύσει, μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Λίγες ώρες πριν ένας Γεωργιανός κρατούμενος όμως είχε καταφέρει να δραπετεύσει αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς του συγκεκριμένου Τμήματος.

Πρόκειται για έναν 45χρονο είχε προσαχθεί το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και εκεί διαπιστώθηκε κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων του πως εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα