Διαρρήκτες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς όταν τους στρίμωξαν στο κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας

Διαρρήκτες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς όταν τους στρίμωξαν στο κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας
Αστυνομικοί Eurokinissi

Από την συμπλοκή του πληρώματος ενός περιπολικού με τους πέντε διαρρήκτες, τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο αστυνομικοί, ξέφυγαν οι τέσσερις και συνελήφθη ο ένας από αυτούς που ομολόγησε ότι ήθελαν να διαρρήξουν διαμερίσματα

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι χθες, σε πολυκατοικία επί της οδού Δημοσθένους στην Καλλιθέα, από πέντε Ρομά, που εισέβαλαν στον χώρο και προσπαθούσαν να διαρρήξουν διαμερίσματα.

Ένοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και σύντομα ένα περιπολικό έφτασε στο σημείο και το πλήρωμα μπήκε εντός της πολυκατοικίας. Σύντομα εντόπισαν τους πέντε υπόπτους στο κλιμακοστάσιο όπου στριμώχτηκαν και οι δύο αστυνομικοί τους κάλεσαν να σταματήσουν και να παραδοθούν.

Εκείνοι όμως αντέδρασαν και επιτέθηκαν με σφοδρότητα εναντίον των αστυνομικών με τους οποίους ήρθαν στα χέρια και συνεπλάκησαν. Κατά την διάρκεια της πάλης, τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο αστυνομικοί, οι τέσσερις από τους δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους πέντε διαρρήκτες, ηλικίας 31 ετών, τον οποίο και συνέλαβαν.

Ο ίδιος παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι πρόθεσή τους ήταν να ανοίξουν διαμερίσματα και να κλέψουν ό,τι βρουν. Η έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη και των συνεργών του συνεχίζεται όπως και για να διαπιστωθεί το εύρος των παράνομων δραστηριοτήτων τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα