Φόνος στη Βούλα: Διπλά στοιχεία ταυτότητας εμφάνιζε το θύμα

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΝΔΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ(EUROKINISSIΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΝΔΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ(EUROKINISSIΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Με την βοήθεια της Interpol και της Europol θα προσπαθήσουν οι Αρχές να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του θύματος της μαφιόζικης εκτέλεσης στη Βούλα.

Με δύο στοιχεία ταυτότητας βελγικής προέλευσης γυρνούσε στην Ελλάδα ο άντρας ηλικίας περίπου 45 ετών που έπεσε θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης χθες το βράδυ στη Βούλα.

Στο ενοικιαζόμενο σπίτι βραχυχρόνιας μίσθωσης της οδού Δωδεκανήσου 14, ζούσε ο ίδιος με την γαλλόφωνη σύζυγό του και το παιδί τους δύο ετών και μάλιστα βρίσκονταν αρκετό καιρό στην Ελλάδα. Ο ίδιος φέρεται να απασχολούταν στον χώρο των επιχειρήσεων εμπορίας τροφίμων και κάρβουνου, ωστόσο η φερόμενη σύζυγός του δεν γνώριζε λεπτομέρειες για τις δραστηριότητές του, παρότι ζούσαν σχεδόν δύο χρόνια στη χώρα μας.

ADVERTISING

Βεβαίως, δύσκολα μπορούν να φανταστούν ότι ένας άνθρωπος που η επαγγελματική ενασχόληση του ήταν με την εμπορία αυτών των ειδών ότι θα μπορούσε να γίνει στόχος μίας εκτέλεσης με επαγγελματική μεθοδολογία…

Οι Αρχές ακριβώς επειδή ανακάλυψαν έγγραφα με δύο διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας του θύματος βελγικής προέλευσης έχουν προχωρήσει σε δακτυλοσκόπηση και έχουν αποστείλει όλα τα στοιχεία στις βελγικές Αρχές, στην Interpol και στην Europol, σε μία προσπάθεια να ταυτοποιήσουν πρώτα από όλα την ταυτότητα τόσο του θύματος όσο και της φερόμενης συζύγου του, αλλά και σε μία προσπάθεια να ενημερωθούν για τυχόν έκνομες δραστηριότητες του θύματος.

Η δολοφονία του έχει χαρακτηριστικά μαφιόζικου τύπου εκτέλεσης, καθώς την στιγμή που στάθμευε το αυτοκίνητό του έξω από την οικία του, του επιτέθηκε ο εκτελεστής και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι δύο φορές, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του. Στην κατοχή του θύματος βρέθηκε ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό.

Αμέσως μετά ο δράστης διέφυγε μόνος ή με τυχόν συνεργό που τον ανέμενε, ενώ γείτονες άκουσαν μετά τους πυροβολισμούς μαρσάρισμα μοτοσικλέτας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών που μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.

Παράλληλα, έχουν πάρει καταθέσεις από την σύζυγό του και τους γείτονες και αναζητούν πληροφορίες για το θύμα ώστε να σχηματίσουν μία εικόνα, ενώ αναζητούν βιντεοληπτικά υλικά από τυχόν κάμερες στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν κάτι αξιοποιήσιμο για τον δράστη ή τους δράστες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: δολοφονία
SHARE:

24Media Network