Διπλό έγκλημα στην Κύπρο: Ο 15χρονος αναγνώρισε τον 33χρονο συλληφθέντα

Σφαγή για το χρηματοκιβώτιο
Σφαγή για το χρηματοκιβώτιο PHILENEWS.COM

Ο 15χρονος ήταν ο μόνος αυτόπτης μάρτυς και βρέθηκε σήμερα σε αναγνωριστική παράταξη στο ΤΑΕ Λευκωσίας

Ο δεκαπεντάχρονος γιος του ζεύγους που δολοφονήθηκε στον Στρόβολο της Κύπρου φέρεται να αναγνώρισε σήμερα τον 33χρονο ύποπτο που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλελεύθερου, 15χρονος βρέθηκε σήμερα σε αναγνωριστική παράταξη στο ΤΑΕ Λευκωσίας όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώρισε τον 33χρονο ως το άτομο που είχε δει το βράδυ του φόνου στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος ήταν ο μόνος αυτόπτης μάρτυς στη δολοφονία των γονιών του και χθες στο Δικαστήριο είχε καταθέσει ότι ο ένας από τους δύο δράστες, που του μίλησε είχε ακάλυπτο πρόσωπο και μούσι. Επίσης είχε αναφέρει ότι το πρόσωπο αυτό του είπε πως έχει έναν γιο και γι' αυτό και δεν θα τον πείραζε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Παπαϊωάνου, ο οποίος δεν ήταν παρών στην κατάθεση δήλωσε ότι «ο ανήλικος στοχοποιήθηκε άδικα».

Είδα, είπε μιλώντας στο ΡΙΚ, αρκετά σενάρια χωρίς υπόσταση. «Ειλικρινά διερωτώμαι, πόσος κόσμος ήταν διατεθειμένος να επεξεργάζεται, να διαδίδει να συζητά τέτοια σενάρια» πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαϊωάνου υπέδειξε ότι εκπαιδευτικοί-συμμαθητές, με τους οποίους θα έλθει το παιδί σε επαφή πρέπει να το περιβάλουν με την αγάπη.

Πηγή: 

Philenews.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διπλό έγκλημα στην Κύπρο: Όσα αποκάλυψε για τον δράστη ο γιος του δολοφονημένου ζευγαριού

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Η στιγμή της σύλληψης του 33χρονου

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Δείγμα DNA συνδέει τον 33χρονο με το έγκλημα

Διπλή δολοφονία στην Κύπρο: Συνελήφθη 33χρονος Ελληνοκύπριος

Διπλό έγκλημα στην Κύπρο: "Έχουμε απαντήσεις για όλα" λέει ο υπαρχηγός της αστυνομίας

SHARE:

24Media Network