Δολοφονία 21χρονου στον Πειραιά: Παραδόθηκε ο δράστης

Δολοφονία 21χρονου στον Πειραιά: Παραδόθηκε ο δράστης
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη της δολοφονίας έξω από μπαρ στον Πειραιά κατάφεραν να φτάσουν οι Αρχές και ύστερα από διαπραγματεύσεις ο δράστης που είναι Έλληνας υπήκοος με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, παραδόθηκε στην Ασφάλεια.

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας σε βάρος 21χρονου Έλληνα έξω από μπαρ στον Πειραιά που έγινε στις 4 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη, που είναι Έλληνας υπήκοος με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, 30 ετών, φαίνεται πως έφτασαν οι Αρχές σχετικά σύντομα και ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τους συγγενείς του, ώστε να παραδοθεί, όπως και έγινε.

Η αιματηρή συμπλοκή που έγινε για εντελώς ασήμαντη αφορμή, εκτυλίχθηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, επί της οδού Κολοκοτρώνη 115, στον Πειραιά και ενώ δράστης και θύμα φαίνεται να τελούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα που έχουν οι Αρχές ο λόγος του τσακωμού μεταξύ των δύο αντρών που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, ήταν γιατί στραβοκοίταξε ο ένας τον άλλον…

Οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια και ο δράστης τράβηξε ένα όπλο και πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές εναντίον του θύματος, σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να διαφύγει από το σημείο, ενώ ο άτυχος 21χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργούν άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η αιματηρή συμπλοκή.

Εξετάζονται αυτόπτες μάρτυρες και θαμώνες του καταστήματος, ενώ πλέον θα έχουν στην διάθεσή τους και την εκδοχή του δράστη για το πως εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, αφού σύμφωνα με τον κύκλο του, πιθανόν το θύμα να τον μπέρδεψε με τον δίδυμο αδερφό του δράστη με τον οποίο φαίνεται να είχε εκνευριστεί για ένα περιστατικό με την φίλη του πριν αρκετές ημέρες και έτσι να του ζήτησε τον λόγο που οδήγησε στην μεταξύ τους συμπλοκή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα