Δολοφονία 64χρονου στο Χαλάνδρι: Έμεινε 15 ημέρες με το πτώμα γιατί “δεν ήξερε τι να κάνει”

Δολοφονία 64χρονου στο Χαλάνδρι: Έμεινε 15 ημέρες με το πτώμα γιατί “δεν ήξερε τι να κάνει”
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου στο Χαλάνδρι, το βράδυ πριν τη δολοφονία του, προηγήθηκε έντονος τσακωμός μεταξύ τους. Έτσι αποφάσισε να του ρίξει αρκετά ηρεμιστικά στο αναψυκτικό, με αποτέλεσμα να πεθάνει. Για να μην μπλέξει, η 56χρονη τον τύλιξε και τον άφησε νεκρό στο σπίτι.

Παρέμεινε 15 ημέρες με τον νεκρό σύντροφό της μέσα στο σπίτι, τον τύλιξε όσο πιο σφιχτά μπορούσε μεταξύ άλλων με νάιλον και έκλεισε με πανιά τις χαραμάδες σε πόρτα και παράθυρα για να μην περνάει έξω η μυρωδιά της αποσύνθεσης μέχρι να αποφασίσει όπως ισχυρίστηκε τι θα έκανε με το πτώμα αφού αδυνατούσε να τον σύρει.

Η 56χρονη Γερμανίδα συμβία του ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως στις 18 Δεκεμβρίου το βράδυ, έγινε ένας έντονος τσακωμός μεταξύ τους και πως ο 64χρονος την έσπρωξε πάνω σε αυτόν τον τσακωμό.

Εκείνη του έβαλε αρκετά ηρεμιστικά στο αναψυκτικό του και τον άφησε να πάει για ύπνο. Κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα ισχυρίστηκε ότι εκείνος μάλλον σηκώθηκε και πήρε και άλλο ηρεμιστικό και το πρωί που σηκώθηκε τον βρήκε νεκρό.

Φοβούμενη, όπως ισχυρίστηκε τις συνέπειες, δεν κάλεσε ασθενοφόρο και έτσι αποφάσισε να αποκρύψει τον θάνατό του. Βεβαίως αυτόν τον ισχυρισμό δεν τον αποδέχονται στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες πριν την ανεύρεση της σορού στις 21 Φεβρουαρίου, όταν έγινε αντιληπτή η έντονη δυσοσμία από τον ιδιοκτήτη της οικίας και εντοπίστηκε, ενώ η σορός βρέθηκε από τους αστυνομικούς επιμελώς τυλιγμένη με σεντόνια, τα οποία ήταν περιδεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία. Στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

Μετά από 15 ημέρες και αφού πλέον η δυσοσμία της προχωρημένης αποσύνθεσης ήταν αποπνικτική εντός της οικίας, η Γερμανίδα έφυγε από το σπίτι και προσπάθησε να κρυφτεί σε ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας με τελευταίο κατάλυμα ένα ξενοδοχείο στο Παγκράτι.

Αφού διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ότι η Γερμανίδα δεν είχε διαφύγει αεροπορικώς ξεκίνησαν να ψάχνουν σε ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας, πόρτα-πόρτα και στο τέλος την εντόπισαν να βαδίζει στο Παγκράτι κατευθυνόμενη προς το τελευταίο ξενοδοχείο που είχε βρει καταφύγιο, όπου την ακινητοποίησαν και την συνέλαβαν.

Ο ισχυρισμός της για τα ηρεμιστικά μένει να διαπιστωθεί και από τις τοξικολογικές εξετάσεις στο θύμα, οι οποίες εκτός του ότι αργούν πάντοτε είναι ζήτημα και αν θα προκύψουν ακριβή αποτελέσματα εξαιτίας της πολύ προχωρημένης αποσύνθεσης του θύματος, ωστόσο θεωρούν ότι για να αντιδράσει έτσι είχε σκοπό. Εικάζουν μάλιστα ότι μπορεί να χρησιμοποίησε και την σακούλα στο κεφάλι για να σιγουρέψει το αποτέλεσμα, ωστόσο λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί.

Πρόσθετα, οι ελληνικές Αρχές έχουν κάνει αίτημα προς τις Αρχές της Γερμανίας για να μάθουν αν η γυναίκα αυτή είχε ποινικό παρελθόν στη χώρα της ή αν είχε ιστορικό νοσηλείας για ψυχολογικά προβλήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα