Αυτοκτονικές τάσεις είπε, ότι έχει ο πατέρας της Στέλλας

Αυτοκτονικές τάσεις είπε, ότι έχει ο πατέρας της Στέλλας
//EUROKINISSI Eurokinissi

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Αίτημα να εξεταστεί από ψυχίατρο υπέβαλε η υπεράσπιση του 61χρονου. Τι βρέθηκε από τις έρευνες, μέσα στη σακούλα, όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της μικρής

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί τελικά ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της ίδιας του της κόρης. Οι συνήγοροί του ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν την υπεράσπισή του.

Φαίνεται πάντως ότι ο 61χρονος θα υποστηρίξει πως ο θάνατος της 6χρονης Στέλλας επήλθε όταν την έσφιξε με δύναμη στο στήθος του γιατί διαμαρτυρόταν και δεν ήθελε να κάνει μπάνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία δεν έχει συσχετιστεί ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στη σακούλα σκουπιδιών που βρέθηκε η σωρός του παιδιού, εντοπίστηκε και μια κόκκινη κουβέρτα.

Ο κατηγορούμενος μέσω τον εκ των συνηγόρου του Βασίλη Φασσέα, ζήτησε να εξεταστεί από νευρολόγο ψυχίατρο, ισχυρίστηκε ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις και επί σειρά ετών λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 61χρονος θα αναφερθεί στην απολογία του σε ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, διεκδικώντας μειωμένο καταλογισμό λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα