Δολοφονία Αφγανού στα Πατήσια: Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου

Δολοφονία Αφγανού στα Πατήσια: Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου
Περιπολικό αστυνομίας (αρχείου) Eurokinissi

Το θύμα είχε μεταβεί πρώτα σε καφετέρια στην περιοχή όπου πυροβόλησε εναντίον των δραστών. Εκείνοι τον καταδίωξαν στα γύρω στενά και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, μετά από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία του 33χρονου Αφγανού που διαπράχθηκε προχθές το βράδυ στην περιοχή των Πατησίων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το βράδυ της Δευτέρας, το θύμα μετέβη σε καφετέρια της περιοχής στην οδό Αχαρνών στα Πατήσια και έπειτα από διαπληκτισμό, για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής, με ομοεθνείς του, ο 33χρονος πυροβόλησε εναντίον τους. Κατόπιν, ακολούθησε η καταδίωξη του από άτομα που έφεραν μαχαίρια, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το ίδιο βράδυ, μαζί με το θύμα, βρέθηκαν τραυματισμένοι, ο ένας από μαχαίρι και ο άλλος από όπλο και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αθήνας δύο ακόμη Αφγανοί, ηλικίας 26 και 28 ετών οι οποίοι όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν ενεργό συμμετοχή στην ανθρωποκτονία και οι οποίοι συνελήφθησαν.

Περαιτέρω, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται επιπλέον ένας 28χρονος ομοεθνής τους συνεργός. Από την αυτοψία στην περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο μαχαίρια και ένας κάλυκας.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών, συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα