Δολοφόνος Δώρας Ζέμπερη: 'Μου έδωσαν 30.000 ευρώ για να τη σκοτώσω'

Δολοφόνος Δώρας Ζέμπερη: 'Μου έδωσαν 30.000 ευρώ για να τη σκοτώσω'

Με απολογητικό υπόμνημα 30 σελίδων ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης 32χρονης εφοριακού, ανατρέπει τους αρχικούς ισχυρισμούς του

Να ανασκευάσει τους αρχικούς ισχυρισμούς του, επιχειρεί ο 58χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών. Ο κατηγορούμενος κατέθεσε στον ανακριτή απολογητικό υπόμνημα 30 σελίδων, και σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται πως δεν σκότωσε την άτυχη κοπέλα για να την ληστέψει αλλά έλαβε εντολή από δύο άλλα άτομα, τα οποία όμως δεν κατονομάζει.

Σύμφωνα πάντα με τους νέους ισχυρισμούς του, τα άτομα αυτά του πρόσφεραν το ποσό των 30.000 ευρώ, προκειμένου να δολοφονήσει την εφοριακό. Ακόμη, όπως υποστηρίζει τον προμήθευσαν, με ναρκωτικά, ενώ αυτοί είναι -κατά τους ισχυρισμούς του- εκείνοι που του έδωσαν το μαχαίρι του εγκλήματος.

ADVERTISING

Ο 58χρονος αναφέρει πως παρακολουθούσε την εφοριακό για παραπάνω από δύο εβδομάδες και προέβη στην αποτρόπαια πράξη του, που 'πάγωσε' το πανελλήνιο, μόνο αφού έλαβε σχετική προκαταβολή, ενώ κατόπιν οδηγίας των φερόμενων εντολέων του, πούλησε το κινητό της κοπέλας σε κατάστημα της Οδού Μενάνδρου, προκειμένου οι Αρχές να θεωρήσουν πως πρόκειται για ένα έγκλημα με κίνητρο τη ληστεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Ευθύνες' στη Δώρα Ζέμπερη επιρρίπτει τώρα ο 58χρονος

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος Ζέμπερη - Φυγαδεύτηκε από τις αρχές

Κατάσταση πολιορκίας στην Ευελπίδων: Δεν μπορούν να βγάλουν τον 58χρονο - Νέες απειλές για λιντσάρισμα

SHARE:

24Media Network