Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη στη Βουλγαρία ο αδελφός του φερόμενου ως δράστη

Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη στη Βουλγαρία ο αδελφός του φερόμενου ως δράστη
Ο 32χρονος που καταδικάστηκε για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή Eurokinissi

Ο αδελφός του κατηγορούμενου για την εν ψυχρώ εκτέλεση του επιχειρηματία, φέρεται πως είχε λάβει μέρος σε όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες της δολοφονίας.

Ο αδελφός του 31χρονου συλληφθέντα που κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή συνελήφθη στη Βουλγαρία, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφός του κατηγορούμενου για την εν ψυχρώ εκτέλεση του επιχειρηματία, φέρεται πως είχε λάβει μέρος σε όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μακρής είχε πέσει νεκρός έξω από το σπίτι του στην Βούλα το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018 μετά από πυρά που δέχτηκε καθώς επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του.

Βίντεο – ντοκουμέντο από την δολοφονία του Γιάννη Μακρή:

Ο συλληφθείς που κατηγορείται ως δράστης της δολοφονίας έχει προφυλακιστεί από τις αρχές Απριλίου και στην απολογία του είχε αρνηθεί κάθε συμμετοχή στο έγκλημα. «Δεν γνώριζα καν τον επιχειρηματία», φέρεται να υποστήριξε δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δεν είναι εκείνος που φαίνεται στο βίντεο να τον πυροβολεί τέσσερις φορές εν ψυχρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα