Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο νοσοκομείο ο Ροδίτης κατηγορούμενος

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο νοσοκομείο ο Ροδίτης κατηγορούμενος
Ο 21χρονος Έλληνας κατηγορούμενος κατά την μεταγωγή του στην ανακρίτρια

Ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε στα χέρια με συγκρατούμενούς του ενώ επιτέθηκε φραστικά σε σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται.

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στις φυλακές Γρεβενών με πρωταγωνιστή τον Έλληνα κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με το Star Channel, ήρθε στα χέρια με συγκρατούμενους του ενώ επιτέθηκε φραστικά σε σωφρονιστικό υπάλληλο.

Το συμβάν ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης. Ο Ροδίτης αφού έχει δώσει στην ανακρίτρια τους κωδικούς του επιστρέφει στις φυλακές Γρεβενών. Οδηγείται στο κελί του. Απευθύνεται σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού με προκλητικό τρόπο  σε τρεις κρατούμενους: «Με γ…… χθες το βραδυ. Ξύπνησα και το κατάλαβα».

Οι κρατούμενοι εξοργίζονται με τα λεγόμενα του. Έρχονται με τον Ροδίτη στα χέρια. Ακολουθεί πανικός. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τρέχουν να τους χωρίσουν. Ο Ροδίτης αν και δεν έχει εμφανή τραύματα μεταφέρεται προληπτικά στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπιστώνουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του. Επιστρέφει στις φυλακές. Όταν μπαίνει στην πτέρυγά του βρίζει χυδαία  σωφρονιστικό υπάλληλο. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Ροδίτης θα περάσει την ερχόμενη εβδομάδα από πειθαρχικό συμβούλιο. Η συμπεριφορά του μέσα στις φυλακές χαρακτηρίζεται ως προκλητική.

Ο Διευθυντής των Φυλακών, Εισαγγελέας και Κοινωνικός Λειτουργός θα αποφασίσουν την ποινή του για το επεισόδιο που σημειώθηκε.

Το πρωί της Παρασκευής τον επισκέφθηκε μέσα στις φυλακές ο πατέρας του, ο οποίος και ενημερώθηκε για τα όσα προηγήθηκαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα