Δράστης Καματερού: Τρεις φορές είχε ληστέψει το ίδιο σουπερμάρκετ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ(ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ)--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ(ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ)--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Ο δράστης της ληστείας του σουπερμάρκετ στο Καματερό αποφυλακίστηκε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο για ένοπλες ληστείες και το τελευταίο δίμηνο χτυπούσε συνεχώς το ίδιο σουπερμάρκετ

Σε στέκι του για ληστείες είχε καταντήσει το συγκεκριμένο σουπερμάρκετ επί της Λ. Φυλής στο Καματερό, ο 37χρονος Έλληνας που νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ύστερα από την αιματηρή συμπλοκή με τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ληστείας και ομηρίας μίας υπαλλήλου, που έζησε δραματικές στιγμές, το περασμένο Σάββατο.

Ο δράστης, όπως προέκυψε από τις έρευνες, είχε αποφυλακιστεί μόλις τον περασμένο Νοέμβριο και πάλι για υποθέσεις ενόπλων ληστειών και το τελευταίο δίμηνο είχε χτυπήσει το συγκεκριμένο σουπερμάρκετ άλλες τρεις φορές, όπως προέκυψε από το βιντεοληπτικό υλικό της επιχείρησης και από τις μαρτυρίες των υπαλλήλων που τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα. Ο ίδιος φέρεται ως τοξικομανής.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν ο 37χρονος είναι υπεύθυνος και για τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες σε άλλα σημεία και επιχειρήσεις.

ADVERTISING
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αιματηρή ληστεία με ομηρία και πυροβολισμούς σε σουπερμάρκετ στο Καματερό

SHARE:

24Media Network