Δύο δολοφονίες μέσα σε λίγες ώρες σε Κυψέλη και Αγ. Βαρβάρα

Δύο δολοφονίες μέσα σε λίγες ώρες σε Κυψέλη και Αγ. Βαρβάρα
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Στην πρώτη περίπτωση βρέθηκε νεκρός στο δρόμο με μία σφαίρα στο κεφάλι, ένας 36χρονος Αλβανός και στην δεύτερη περίπτωση έχασε την ζωή του ένας 51χρονος Ρομά, ύστερα από επεισόδιο με άλλα άτομα δεχόμενος έναν πυροβολισμό στον θώρακα.

Δύο δολοφονίες διαπράχθηκαν χθες το βράδυ στην Κυψέλη και στην Αγία Βαρβάρα αντίστοιχα.

Στην πρώτη περίπτωση, η Αστυνομία κλήθηκε για τον εντοπισμό νεκρού άντρα που βρέθηκε στον δρόμο, επί της οδού Μάκρης, στην Κυψέλη. Το θύμα ταυτοποιήθηκε και προέκυψε πως πρόκειται για έναν 36χρονο Αλβανό, ο οποίος δέχτηκε έναν πυροβολισμό στο κεφάλι.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν μάρτυρες και να διαπιστώσουν τα κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονίας που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα.

Νωρίτερα το βράδυ το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής κλήθηκε από τους γιατρούς Νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος από πυροβολισμό στον θώρακα και στη συνέχεια εξέπνευσε, ένας 51χρονος Ρομά.

Σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα που έχουν οι Αρχές, η ανθρωποκτονία σε βάρος του ήταν αποτέλεσμα επεισοδίου που σημειώθηκε με άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, απ’ όπου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι έρευνες και για τα δύο αιματηρά περιστατικά βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα