Δύο ληστείες σε πρατήρια καυσίμων τα ξημερώματα

Δύο ληστείες σε πρατήρια καυσίμων τα ξημερώματα
Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκυής 9 Νοεμβρίου 2012 κοντά στην πλατεία Ιλίου, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ περικύκλωσαν ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Είχε προηγηθεί καταδίωξη του οχήματος από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να το ακινητοποιήσουν σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Οι δράστες βγήκαν από το αυτοκίνητο και όταν κλήθηκαν να παραδοθούν έστρεψαν τα όπλα τους κατά των αστυνομικών, οι οποίοι πυροβόλησαν, τραυματίζοντας έναν εξ' αυτών. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Δύο πρατήρια καυσίμων έγιναν στόχοι ληστών τα ξημερώματα

Δύο ληστείες σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε βάρος πρατηρίων καυσίμων στον Γέρακα και τους Αμπελοκήπους αντίστοιχα.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα σε βάρος πρατηρίου καυσίμων επί της οδού Κλεισθένους 22 στον Γέρακα. Τέσσερις άγνωστοι δράστες με απειλή μαχαιριών, αφαίρεσαν από τον υπάλληλο τις εισπράξεις και ένα αυτοκίνητο και διέφυγαν με αυτό.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τις τρεις τα ξημερώματα στη συμβολή της Λ. Κηφισίας με την Κατεχάκη στους Αμπελοκήπους. Τρεις άγνωστοι δράστες με απειλή όπλων αφαίρεσαν τις εισπράξεις από τον υπάλληλο και ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν από την Αστυνομία, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

(Φωτογραφία Αρχείου)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα