Στο εδώλιο ξανά ο “δράκος” του Αμαρουσίου – “Ούρλιαζα βοήθεια, δεν με άκουγε κανείς”

Στο εδώλιο ξανά ο “δράκος” του Αμαρουσίου – “Ούρλιαζα βοήθεια, δεν με άκουγε κανείς”
Στιγμιότυπο από τη μεταφορά του "δράκου του Αμαρουσίου" στον εισαγγελέα τον Μάιο του 2016 Eurokinissi

Σε βάρος του κατηγορούμενου που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 16 ετών, κατέθεσαν τα θύματά του. Την ενοχή του πρότεινε ο εισαγγελέας.

Με δάκρυα στα μάτια, κατάφερε να περιγράψει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας όσα πέρασε στα χέρια του αποκαλούμενου «δράκου του Αμαρουσίου» ένα από τα θύματά του. Λίγη ώρα αργότερα, ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή του για όσα κατηγορείται.

«Ήμουν στη διάβαση και πήγαινα στη δουλειά. Είδα έναν άντρα στα δεξιά μου. Δεν έδωσα σημασία. Είχαμε απόσταση. Αισθάνομαι κάποιον να με ακινητοποιεί από τη λεκάνη. Σαν να είχα κολλήσει στο έδαφος. Μου έπιασε το στήθος. Ούρλιαζα «βοήθεια, βοήθεια» δεν με άκουγε κανείς. Με έριξε ανάσκελα. Έπεσε πάνω μου. Με το ένα χέρι μου έκλεισε το στόμα. Με το άλλο προσπαθούσε να μου ανοίξει το παντελόνι. Κάποια στιγμή έβγαλε το χέρι από το στόμα μου και άρχισα να φωνάζω «βοήθεια». Τότε, έρχεται ο άντρας μου. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Μέχρι να τον συλλάβουν κυκλοφορούσα με ένα ξύλο στο χέρι» είπε χαρακτηριστικά ένα από τα έξι συνολικά θύματά του.

Αντίστοιχες ήταν και οι μαρτυρίες των υπολοίπων γυναικών. «Γυρίζω βλέπω να μου γελάει. Μου τραβάει την τσάντα. Με τύλιξε με τα χέρια του από πίσω.. Φορούσα φουστάνι. Έβαλε τα χέρια του από κάτω προσπαθούσε να μου πιάσει το αιδοίο. Προσπάθησε να βάλει τα πόδια μου, κάτω από τις μασχάλες του. Προσπάθησε να μου βγάλει το εσώρουχο. Αντιστεκόμουν, τσίριζα» είπε μία άλλη κοπέλα.

Τις ανατριχιαστικές περιγραφές ακολούθησε η κατάθεση του ψυχιάτρου Δημ. Σούρα, ο οποίος -όπως και πρωτόδικα- επεσήμανε ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε σεξουαλική διάθεση απέναντι στα θύματα. Η πεποίθησή του αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, η σύζυγος του οποίου περιλαμβάνονται στα θύματα. «Τι λέτε; Πήγε να βιάσει τη γυναίκα μου!» απάντησε στο μάρτυρα.

“Έφταιγαν οι φωνές”

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος, που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 16 ετών, υποστήριξε πως δεν καταλάβαινε τι έκανε καθώς και ότι για τις πράξεις του υπαίτιες ήταν οι φωνές που άκουγε. Ανέφερε ότι είχε πρόσφατα περάσει μία ερωτική απογοήτευση, την οποία είχε με μία ιερόδουλη.

«Δεν καταλάβαινα αν αυτό που έκανα ήταν σωστό ή λάθος. Ήταν ο άλλος μου εαυτός. Δεν έφευγα γιατί φώναζαν αλλά επειδή είχα κατευνάσει τις φωνές» ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκφωνηθεί στα τέλη του μήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα