Εφιάλτης για 17χρονο στου Ζωγράφου: Τον έδειραν, τον λήστεψαν και εισέβαλαν στο σπίτι του

Εφιάλτης για 17χρονο στου Ζωγράφου: Τον έδειραν, τον λήστεψαν και εισέβαλαν στο σπίτι του
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε γειτονιά του Ζωγράφου. Δύο άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε έναν 17χρονο έξω από το σπίτι του, την ώρα που επέστρεφε σε αυτό, τον ξυλοκόπησαν άγρια και του πήραν το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά του, με τα οποία στη συνέχεια εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειάς του.

Αντιμέτωποι με τον τρόμο ήρθαν τα μέλη μίας οικογένειας σε γειτονιά του Ζωγράφου, περίπου στις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Δύο άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε έναν 17χρονο έξω από το σπίτι του, την ώρα που επέστρεφε σε αυτό, τον ξυλοκόπησαν άγρια και του πήραν το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά του.

Στη συνέχεια και έχοντας ακινητοποιημένο σε ένα αυτοκίνητο τον 17χρονο, με τα κλειδιά του εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειάς του, χτύπησαν τους γονείς του και τους απείλησαν με όπλο και μαχαίρι και αφού συνεπλάκησαν με τον πατέρα και δεν κατάφεραν να τους πάρουν κάτι άλλο τράπηκαν σε φυγή.

Οι περίοικοι άκουσαν τις φωνές και τον θόρυβο από την συμπλοκή των δραστών με τον πατέρα της οικογένειας και κάλεσαν την Αστυνομία, μέχρι να φτάσουν όμως τα πρώτα περιπολικά, οι δράστες είχαν καταφέρει και είχαν τραπεί σε φυγή.

Παρά τις αναζητήσεις που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα