Έφοδοι σε καταυλισμούς: Βρήκαν από Καλάσνικοφ μέχρι και όλμο

Έφοδοι σε καταυλισμούς: Βρήκαν από Καλάσνικοφ μέχρι και όλμο
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς στη Δυτική Αττική Eurokinissi

Αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Αττική για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Μετά από εφόδους σε καταυλισμούς στην Φυλή και το Ζεφύρι έγιναν 12 συλλήψεις. Δείτε βίντεο.

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, ειδική επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, σε καταυλισμούς Ρομά, στην Φυλή και το Ζεφύρι.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, Ε.Κ.Α.Μ. και συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς στη Δυτική Αττική Eurokinissi

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ένα άτομο για διωκτικά έγγραφα, καθώς και πέντε για τροχονομικές παραβάσεις, καθώς οδηγούσαν δίχως να κατέχουν καν δίπλωμα οδήγησης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν συνολικά δύο πολεμικά τυφέκια, τρεις διόπτρες και σιγαστήρας τυφεκίου, έξι όπλα, βλήμα όλμου που παρέλαβε ο Στρατός για καταστροφή, 200 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, κλομπ και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς στη Δυτική Αττική Eurokinissi

Οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση αποσκοπώντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα