ΑΘΗΝΑ

Οχήματα στην οδό Σταδίου

Απεργίες: Πώς κινούνται τα ΜΜΜ - Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας με αποτέλεσμα να παρατηρείται Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση σε πολλούς δρόμους. Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς.

Πασχαλινά γεύματα, τρόφιμα και γλυκά σε περισσότερους από 23.600 ευάλωτους πολίτες της Αθήνας

Πασχαλινά γεύματα, τρόφιμα και γλυκά σε περισσότερους από 23.600 ευάλωτους πολίτες της Αθήνας

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων “στρώνει” το Πασχαλινό τραπέζι των αστέγων και των ευάλωτων πολιτών μοιράζοντας 2.000 γεύματα αγάπης, 18.000 πακέτα με τρόφιμα σε ευάλωτα νοικοκυριά.

Ανοιχτά καταστήματα, στιγμιότυπα από την αγοραστική κίνηση στην οδό Ερμού

Το λιανεμπόριο εκπέμπει SOS

O ΕΣΑ τονίζει ότι η κίνηση στην αγορά είναι υποτονική και η στήριξη πρέπει να σχεδιαστεί άμεσα για τις περίπου 200 χιλ. εμπορικές επιχειρήσεις που έμειναν άπρακτες την περίοδο των lockdown, μένοντας κλειστές για πάνω από ένα 6μηνο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Ινδική μετάλλαξη κορονοϊού: Στο κέντρο της Αθήνας το δεύτερο κρούσμα στην Ελλάδα

Και δεύτερο κρούσμα του ινδικού στελέχους εντοπίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για μία γυναίκα 33 ετών που πρόσφατα ταξίδεψε στο Ντουμπάι.

Κώστας Μπακογιάννης: "Με τον Μεγάλο Περίπατο επέλεξα συνειδητά να περάσω από την τζαμαρία"

Κώστας Μπακογιάννης: "Με τον Μεγάλο Περίπατο επέλεξα συνειδητά να περάσω από την τζαμαρία"

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε μία μεγάλη, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Δύο χρόνια μετά την εκλογή του και ένα μετά την έναρξη των έργων για τον πολυσυζητημένο Μεγάλο Περίπατο, μιλά στο Magazine ανοιχτά για όλα. Χωρίς να βγάλει τη μάσκα του.

Στιγμιότυπo από τον σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά

Game changer η υπογειοποίηση του Μετρό από Φάληρο μέχρι Πειραιά

Η υπογειοποίηση του Μετρό από Φάληρο μέχρι Πειραιά αναμένεται αφενός να δώσει πνοή σε μια περιοχή που τα τελευταία δέκα έτη βιώνει μια παρατεταμένη στασιμότητα και αφετέρου να διευκολύνει τις ζωές χιλιάδων πολιτών.

Συρμός του Μετρό σε σταθμό της Αθήνας

Μετρό Αθήνας: Οι συρμοί του Μετρό γίνονται αυτόματοι και ανακαινίζονται στη Γραμμή 1

Τόσο στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όσο και σε ΟΑΣΑ και ΣΤΑΣΥ-ΟΣΥ, ο σχεδιασμός προχωρά με την ενίσχυση του τροχαίου υλικού αλλά και των δρομολογίων. Κινήσεις γίνονται και στο δίκτυο του Μετρό με στόχο την αναβάθμιση της ασφάλειας.

Ελεγχόμενη στάθμευση.

Σε ισχύ από σήμερα το σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας

Απο σήμερα τίθεται ξανά σε ισχύ το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο Δήμο της Αθήνας. Ποιες ώρες ισχύει, ποιο είναι το αντίτιμο που πρέπει να καταβάλλουν οι οδηγοί.

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Γιώργος Καραϊβάζ: Δολοφονία δημοσιογράφου μέρα μεσημέρι στην Αθήνα - Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ

Αναφορές στον Διεθνή Τύπο για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής. Εστιάζουν στον τρόπο εκτέλεσης.

Στους δρόμους της Αθήνας 40 από τα 300 επιπλέον λεωφορεία με leasing

Στους δρόμους της Αθήνας 40 από τα 300 επιπλέον λεωφορεία με leasing

Το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ επισκέφθηκε ο Κ. Μητσοτάκης μαζί με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή. Με την πλήρη ανάπτυξη του προγράμματος leasing θα κυκλοφορούν στην Αθήνα 1.500 λεωφορεία.