Έγκλημα στα Πετράλωνα: “Τον σκότωσα γιατί έδερνε τη μητέρα μου”

Έγκλημα στα Πετράλωνα: “Τον σκότωσα γιατί έδερνε τη μητέρα μου”
Glomex

Με βλέμμα παγωμένο ο 21χρονος δολοφόνος του 52χρονου νονού του αναφέρει πως τον σκότωσε επειδή ξυλοκοπούσε τη μητέρα του, ενώ συμπλήρωσε ότι το είχε σχεδιάσει καιρό και περίμενε την κατάλληλη στιγμή.

Την Παρασκευή τα ξημερώματα η κάμερα καταστήματος κατέγραψε λίγο πριν τις 02:00 το πρωί μια σκιά να πετάει τέσσερις φορές σακούλες σκουπιδιών στον κάδο απορριμμάτων.

Το εν λόγω βίντεο που δημοσίευσε το κανάλι του Star είναι ένα από αυτά που εξετάζει η αστυνομία που ερευνά τη δολοφονία του 52χρονου στα Πετράλωνα από το 21χρονο βαφτιστήρι του.

Ο 21χρονος με βλέμμα παγωμένο περιγράφει: “Τον σκότωσα και τον τεμάχισα. Μετά βγήκα από το σπίτι και τον πέταξα στα σκουπίδια. Κάποια στιγμή θα γινόταν”.

Μάλιστα, ο 21χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον νονό του γιατί ξυλοκοπούσε τη μητέρα του και ότι το είχε σχεδιάσει εδώ και πολύ καιρό και περίμενε την κατάλληλη στιγμή.

Αυτή η στιγμή ήρθε, όπως ο ίδιος είπε, όταν είδε τον νονό του να κοιμάται. Τότε πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, του κατάφερε απανωτές μαχαιριές και στη συνέχεια τον τεμάχισε και τον πέταξε σε κάδο έξω από το σπίτι του.

Ο νεαρός φέρεται επίσης να είπε στους αστυνομικούς ότι δε θα βρουν το μαχαίρι γιατί το ξεφορτώθηκε αμέσως μετά τη δολοφονία του 52χρονου νονού του.

Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανέφεραν ότι ο νεαρός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πάρα πολλές φορές τον έβλεπαν να τρέχει πάνω κάτω στον δρόμο και να λέει ακατάληπτα, ενώ κάποιοι άλλοι τόνισαν ότι δεν είχε την κατάλληλη προσοχή και δεν έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα