Έγκλημα στα Μέγαρα: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία – Τι δηλώνει ο ξάδελφος της 43χρονης

Έγκλημα στα Μέγαρα: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία – Τι δηλώνει ο ξάδελφος της 43χρονης
Caption / ANT1

Ο ξάδερφος της 43χρονης τραυματισμένης γυναίκας έδωσε τη δική του εκδοχή σχετικά με το έγκλημα στα Μέγαρα. Ο δράστης παραδόθηκε νωρίς τα ξημερώματα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Μεγάρων από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης με θύμα έναν 48χρονο άνδρα. Ο κουνιάδος του θύματος και αδερφός της συζύγου του, πυροβόλησε το ζευγάρι μέσα στο σπίτι τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 48χρονος. Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Η ξαδέρφη μου είναι ευτυχώς καλά» δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο ξάδερφος της συζύγου του θύματος. «Ένα αιμάτωμα στο πόδι έχει, ίσως να βγει από το νοσοκομείο σε δύο μέρες. Δεν έχω μάθει ακριβώς τι έγινε αλλά δεν νομίζω ότι κανένας από τους δύο θα προκαλούσε τσακωμό, ήταν και οι δύο ήρεμοι άνθρωποι».

Τόνισε επίσης ότι «θεωρώ απίθανο να υπήρξε διαπληκτισμός. Δεν ήταν τα δύο παιδιά μέσα, δεν ισχύει αυτό. Ήταν το ένα και ίσως να μην κατάλαβε γιατί ήταν το πιο μικρό».

Τέλος, δήλωσε ότι δεν ήξερε τον δράστη, «δεν τον γνωρίζω, δεν τον θυμάμαι ούτε στη φάτσα. Και σε οικογενειακό τραπέζι να τον είχα πετύχει, δεν τον θυμάμαι καθόλου».

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Πέμπτης. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος εισέβαλε στο σπίτι του ζευγαριού και όπως ισχυρίζεται άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί τους. Τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον του 48χρονου γιατρού και κατά της 43χρονης συζύγου του.

Στη συνέχεια, ο ίδιος τράπηκε σε φυγή. Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο, με τον 48χρονο να υποκύπτει στα τραύματά του μέσα στο ασθενοφόρο και τη 43χρονη να νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.

Μάρτυρες του εγκλήματος είναι τα δύο παιδιά της οικογένειας, τα οποία βρίσκονται υπό ψυχολογική υποστήριξη.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο δράστης παραδόθηκε στις αρχές. Πληροφορίες ανέφεραν πως ο σωφρονιστικός υπάλληλος θεωρούσε πως το ζευγάρι είχε κάποια ευθύνη για τον χωρισμό του με την αδερφή του 48χρονου…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα