Έγκλημα στην Άρτα: Στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε παρατημένο το όχημα του δράστη

Έγκλημα στην Άρτα: Στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε παρατημένο το όχημα του δράστη
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Εντοπίστηκε παρατημένο το αγροτικό αυτοκίνητο του δράστη με το οποίο διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος, στα ορεινά σύνορα της Άρτας με την Αιτωλοακαρνανία. Ο 29χρονος πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του.

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 29χρονου δράστη του άγριου εγκλήματος που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αστροχώρι Άρτας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν παρατημένο το αγροτικό αυτοκίνητο του δράστη με το οποίο διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος στα ορεινά σύνορα της Άρτας με την Αιτωλοακαρνανία, από την πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας και πλέον οι έρευνες έχουν κλειδώσει στην γύρω περιοχή.

Αν πλέον κινείται πεζός ο δράστης, είναι δύσκολο να έχει καταφέρει να απομακρυνθεί πολύ εκτός και αν κρύβεται κάπου λόγω νύχτας ή κατάφερε να βρει άλλο μέσο στην πορεία. Σε κάθε περίπτωση οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί εκεί και βεβαίως έχουν στηθεί μπλόκα σε διάφορα νευραλγικά σημεία και ίσως οι στοχευμένες αυτές έρευνες αποδώσουν καρπούς τις επόμενες ώρες, με τον κλοιό να στενεύει γύρω από τον 29χρονο.

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στην αυλή της οικίας του άτυχου 75χρονου που σωριάστηκε νεκρός από τους πυροβολισμούς εναντίον του, από τον 29χρονο πρώην γαμπρό του που έμενε σε άλλο χωριό.

Το ζευγάρι που είχαν μαζί ένα παιδάκι 2,5 ετών, για περίπου έναν χρόνο ζούσε σε διάσταση και μόλις τις τελευταίες ημέρες εκδόθηκε το διαζύγιό τους. Η 36χρονη είχε επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι μαζί με το παιδί της όπου ουσιαστικά την προστάτευε εκεί ο πατέρας της αφού οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της ήταν πολύ τεταμένες όπως τεταμένες ήταν οι σχέσεις του πρώην γαμπρού και με τον πεθερό του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης όταν πήγε στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου και προκάλεσε ένταση, πυροβόλησε εναντίον της συζύγου του, δίχως να την πετύχει ευτυχώς και πυροβόλησε απανωτές φορές και σκότωσε τον πατέρα της στην αυλή του σπιτιού τους. Καθώς δεν βρέθηκαν κάλυκες στο σημείο, εικάζεται ότι χρησιμοποίησε περίστροφο.

Αμέσως μετά την πράξη του, μπήκε στο αγροτικό του αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Σε εξέλιξη βρίσκεται η λήψη καταθέσεων από τους οικείους του θύματος, με την πρώην σύζυγό του δράστη να έχει υποστεί σοκ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα