Έγκλημα στην Κρήτη: Σήμερα απολογείται ο 54χρονος συζυγοκτόνος – Κηδεύεται η 33χρονη

Έγκλημα στην Κρήτη: Σήμερα απολογείται ο 54χρονος συζυγοκτόνος – Κηδεύεται η 33χρονη
Κρήτη: 54χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 33χρονη σύζυγό του Eurokinissi

Σήμερα η απολογία του 54χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του. Στην Πάτρα η τελευταία πράξη του δράματος για την Αδαμαντία.

Μουδιασμένη παραμένει ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Κρήτης από το έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν 54χρονος Κ.Λ. πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την 33χρονη Αδαμαντία, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο ίδιος οδηγήθηκε την Τρίτη ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 54χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι συνέβη ενώ σύμφωνα με τη συνήγορό του Αλεξάνδρα Σπανάκη υπήρχε λόγος που έχασε τον έλεγχο, σκοτώνοντας τη σύζυγο του με την οποία μάλιστα είχαν και ένα παιδί 4 ετών.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» ο λόγος ήταν ότι το πρωί του Σαββάτου ο 54χρονος είχε επιβεβαιώσει τις υποψίες του ότι η 33χρονη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Την παρακολουθούσε αλλά δεν μπορούσε να βγάλει άκρη και έφθασε στο σημείο να αγοράσει ένα μαγνητοφωνάκι και να το κρύψει στο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης χρησιμοποιούσε εκείνη. Τα όσα άκουσε, όπως ισχυρίζεται, τη μοιραία εκείνη μέρα, ανέβασαν το αίμα του στο κεφάλι και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Στην Πάτρα η τελευταία πράξη του δράματος για την 33χρονη Αδαμαντία

Μετά το τέλος της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου η σορός της άτυχης 33χρονης, συνοδευόμενη από συγγενείς, αναχώρησε από την Κρήτη για τον τόπο καταγωγής της, την Πάτρα.

Εκεί αναμένεται να παιχτεί και η τελευταία πράξη του… δράματος για την 33χρονη Αδαμαντία καθώς φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου θα της απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας στις 2 το μεσημέρι.

Θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας η 33χρονη

Θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας φαίνεται πως ήταν η 33χρονη, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν γείτονες του ζευγαριού.

«Το ζευγάρι, ειδικά στα πρώτα χρόνια του γάμου του, είχε πολλούς καυγάδες. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 54χρονος είχε δείρει τη γυναίκα του ακόμα και στη μέση του δρόμου με τους γείτονες να τους χωρίζουν», επεσήμανε μία γειτόνισσα.

Πολλοί ήξεραν για τους ξυλοδαρμούς

Αρκετοί κάτοικοι εκφράζουν την αγανάκτηση τους τόσο για την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές που δεν έκαναν τίποτε ώστε να προστατεύσουν την 33χρονη όσο και για τον ίδιον τον 54χρονο.

«Σε κάποιες περιπτώσεις είχε κληθεί η αστυνομία καθώς ο 54χρονος έδερνε συστηματικά την γυναίκα του ωστόσο δεν γινόταν ποτέ τίποτε μόνο κάποιες παρατηρήσεις», ανέφερε γείτονας του ζευγαριού ενώ μία άλλη κάτοικος τόνισε πως ο δράστης «από μικρός ζήλευε όποιον είχε περισσότερα από εκείνον. Μάλιστα για την γυναίκα του έλεγε πως δίπλα του έχει ένα μανεκέν και την ζηλεύει πολύ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα